Fără categorie

MLM Medical – distribuitor sigur de echipamente medicale

Succesul unei intervenții prompte depinde în mare măsură și de calitatea echipamentelor de care dispune personalul medical. Transportarea pacienților, imobilizarea și tratarea acestora trebuie efectuate în condiții de maximă siguranță care să le sporească șansele de vindecare. Cumpără Targa de la MLM Medical și dotează corespunzător orice spațiu medical sau ambulanță!

Ce este o targă medicală?

Un pat pliabil, flexibil și mobil, utilizat pentru transportarea pacienților în cadrul intervențiilor medicale, tărgile sunt elemente medicale indispensabile în activitatea personalului medical. Acestea se aleg în funcție de tipul de intervenție practicată și pentru a putea fi transportate este nevoie de două sau mai multe persoane.

Ce condiții trebuie să îndeplinească pentru a facilita intervențiile?

La ora actuală, piața de echipamente medicale propune zeci de variante de tărgi, fiecare servind unui scop specific. Tărgile de transport pacienți între saloane sunt mult mai simple decât cele pentru ambulanță, spre exemplu, cele din urmă invocând necesitatea unor funcții și accesorii speciale. Targa pentru ambulanță TM-C 3010 este realizată dintr-un aliaj de aluminiu foarte ușor, dotată cu picioare pliabile, secțiune spătar și secțiune picioare reglabile, plus o saltea din PVC care să intercepteze șocurile. Este prevăzută cu cadre laterale de protecție și poate fi manevrată cu ușurință de o singură persoană, datorită roților din dotare. Indiferent de modelul ales, acestea trebuie să fie confecționate din materiale dure sau ușoare, care să faciliteze manevrabilitatea.

Descoperă oferta de tărgi medicale de la MLM

MLM Medical este magazinul online de echipamente medicale unde vei găsi o gamă variată de tărgi dintre care să alegi în funcție de nevoile invocate de mediul în care urmează să fie utilizate. Găsești aici diferite opțiuni de tărgi transport pacienți pe plan intern sau pe teren, brancarde și tărgi dotate cu platforma detașabilă și sistem de reglare hidraulic pentru a spori confortul pacienților. Toate acestea sunt realizate în conformitate cu standarde înalte de calitate și siguranță adoptate la nivel internațional care facilitează acțiunea personalului medical și garantează o durabilitate îndelungată chiar și la un grad ridicat de uzură.

Cumpără varianta potrivită în câțiva pași simpli

Din momentul în care ai găsit modelul de targă potrivit intervențiilor în care urmează să o utilizezi, te mai despart câteva click-uri de achiziționarea acesteia. Tot ce trebuie să faci este să adaugi produsele în coș și să te înregistrezi pe site pentru a furniza datele esențiale finalizării comenzii. Stabilește adresa de livrare și metoda de plată, iar apoi transmite comanda spre procesare. Aceasta va fi expediată către tine în scurt timp pentru a ajunge la destinație în două-trei zile lucrătoare. 

Sporește performanța serviciilor medicale în spitale și pe teren prin dotarea cu echipamente de calitate superioară de la MLM Medical!