Fără categorie

La fiecare drum, masina de care ai nevoie! Avantajele serviciilor de inchirieri auto

Daca investesti intr-o masina proprietate personala, iti limitezi drastic optiunile in ceea ce priveste adaptarea la fiecare calatorie in parte. Nu a fost inca inventat modelul de autoturism care sa se potriveasca atat pentru drumuri scurte in oras, cat si pentru excursii la munte sau pentru a face impresie la un eveniment monden exclusivist.

In schimb, colaborarea cu o companie de inchirieri auto se dovedeste categoric mai profitabila, din acest punct de vedere. Ai parte de modelul dorit pentru fiecare deplasare in parte, tinand cont atat de necesitatile concrete ale drumului, cat si de preferintele tale personale in materie de masini si de sofat.

Aceasta varianta are si meritul de a te scapa de o serie intreaga de batai de cap. Pe langa faptul ca nu este necesara o investitie initiala majora, nu ai nevoie nici de loc de parcare sau de garaj. Scapi si de plata impozitelor si a asigurarilor, de necesitatea de a face revizii tehnice periodice sau de a schimba periodic anvelope, acumulatori, ulei de motor, antigel sau lichid de frana.

Modelele de autoturism oferite de firmele de inchirieri auto

Daca urmeaza sa faci deplasari scurte si dese prin oras, ai nevoie de o masina de dimensiuni mici, cu care sa te strecori usor prin traficul urban si pe care sa o poti parca cu relativa usurinta. In schimb, pentru o excursie la munte ori pe parcursul careia urmeaza sa traversezi zone rurale, este recomandata o masina puternica si in acelasi timp incapatoare, tinand cont de faptul ca vei lua cu tine multe bagaje. Apar si situatii in care conteaza foarte mult impresia lasata. Cu siguranta vrei sa arati ca te bucuri de succes daca mergi la o intalnire de afaceri sau la o petrecere stilata. Un model de lux iti va permite sa realizezi si acest lucru!

inchirieri auto

Iata, asadar, categoriile de automobile pe care ti le pune la dispozitie firma de inchirieri auto FocusRent.ro:

• masini din clasa Economy, precum Dacia Logan, Ford Fiesta, Opel Corsa, Ford Focus, Volkswagen Golf sau Skoda Octavia;

• automobile din clasa Luxury, precum Volkswagen Touran, Mercedes Benz A Klasse, Volkswagen Passat, Audi A4, Mercedes Benz C Klasse, Mercedes Benz E Klasse, Mercedes Benz GLA sau Mercedes Benz GLC Coupé;

• autoturisme din clasa SUV si 4×4, precum Dacia Duster, Volkswagen Tiguan, BMW X5 sau Mercedes Benz GLE;

• microbuze cu 8+1 locuri, ideale pentru deplasarea unui grup mai mare de persoane. Din aceasta categorie, fac parte modele precum VW Transporter, Mercedes Vito sau Mercedes Benz V Klasse.

Indiferent de varianta aleasa, atunci cand apelezi la serviciile unei firme de inchirieri auto, ai siguranta faptului ca vei primi doar modele noi, cu cel mult 5 ani de la data fabricatiei. Inainte de a-i fi inmanata clientului, fiecare masina este supusa unei inspectii tehnice amanuntite, pentru a oferi conditii optime de deplasare si a evita orice surprize nedorite.

Automobilele sunt intotdeauna echipate cu anvelope adaptate la sezon, iar toate taxele si impozitele sunt incluse in pretul de inchiriere. Sunt oferite, la cerere, si servicii suplimentare contra cost, precum echiparea cu scaun pentru copii sau un sofer personal.
In loc sa conduci mereu aceeasi masina, apeleaza la un serviciu de inchirieri auto! Diversitatea ofertei iti asigura satisfactie deplina!