Fără categorie

Îndrăznește să porți bijuterii handmade | ilisio.ro

Bijuteriile handmade sunt irezistibile și sunt mult mai accesibile și unice ca accesorii pentru o femeie. Sunt bijuteriile de care te vei îndrăgosti la prima vedere, ele sunt cele care vor ține o veșnicie. Niciun accesoriu nu reflectă mai bine feminitatea și frumusețea unei femei decât o bijuterie atent aleasă. Cu ajutorul bijuteriilor, orice femeie se poate simți mai fermecătoare și mai sigură pe ea. Bijuteriile handmade conțin pietre semiprețioase deosebit de frumoase și cu multe energii pozitive, fiecare piatră este potrivită pentru o zodie și o luna anume. Aceste bijuterii sunt create din pasiune pe culori și cu diferite forme,  sunt concepute pentru femeile care vor să impresioneze prin frumusețea și stilul  pe care îl dețin aceste bijuterii.  Va fi un stil pe care il puteți adopta cu mare ușurință și cu care puteți ieși  în evidență.

Bucurați-vă de bijuteriile frumos colorate cum ar fi roșu, roz, azuriu, verde și albastru cu care puteți ieși din anonimat. Veți putea alege dintr-o sumedenie de bijuterii modele preferate de cercei lungi, inelele mult dorite sau chiar coliere decorate cu pietre semiprețioase.

 

Culorile potrivite pentru anotimpul iarna pentru bijuteriile cu pietre semiprețioase sunt colierele cu turcoaz sau ametist, cercei cu rubin, smarald, safir și brățările cu onix și lapis lazuli.

Culorile potrivite pentru anotimpul vara pentru bijuteriile cu pietre semiprețioase sunt cercei și inele cu topaz, cuarț roz, ametist. Coliere și brățări cu piatră lunii, acvamarin și rodonit.

Culorile potrivite pentru anotimpul primăvara pentru bijuteriile cu pietre semiprețioase sunt coliere cu piatra lunii, inele cu citrin și cuarț roz, brățări cu coral, carneol și jad verde.

Culorile potrivite pentru anotimpul toamna sunt bijuteriile cu pietre semiprețioase ca chihlimbarul, ochi de tigru, piatra soarelui marou, piatra sângelui, agatul, carneolul și mokaitul. Ele pun în evidență femeile cu părul roșcat.

Zodiile și pietrele semiprețioase

Veți putea să va improspatati foarte ușor colecția de bijuterii dacă știți care sunt pietre semipretrioase care vi se potrivesc și care sunt cele mai potrivite cu ținutele pe care le dețineți. Fiecare zodie are o piatră semiprețioasă și dacă o veți alege pe cea potrivită, ea v va ajuta să fiți mai încrezătoare în propriile forțe și să aveți o dispoziție mult mai bună.

Berbecii au nevoie de piatrele semiprețioase ca jad roșu și rubin pentru a le va oferi curaj.

Taurii au nevoie de jad verde și smarald pentru că ele le aduc succes.

Gemenii au nevoie de piatra semiprețioasă topaz deoarece este o piatră purtătoare de noroc.

Racii au nevoie de perla pentru că le aduce echilibru și elimină energiile toxice.

Leul are nevoie de piatra ochi de tigru, piatra soarelul pentru că îi aduce fericire și prosperitate.

Fecioara are nevoie de safir și ametist pentru a-I aduce echilibru și calmitate.

Bălanța are nevoie de cuarț și turmalină pentru a reduce stresul.

Scorpionul are nevoie de piatra semiprețioasă carneol și rubin pentru optimism.

Săgetătorul are nevoie de piatra azurit și de turcoaz pentru a fi mai echilibrați din punct de vedere emoțional.

Capricornii au nevoie de piatra onix negru pentru a înlătura energiile negative.

Varsatorii dețin piatra safir și acvamarin pentru a se concentra mai bine și pentru a se relaxa.

Peștii au nevoie de ametist pentru a putea îndepărta emoțiile distructive și a-și putea duce planurile la bun sfârșit.