Mero
Fără categorie

Cum te programezi pe mero.ro?

Pentru a face programări la un salon de coafură, salon de înfrumusețare sau spa, este nevoie să găsești un personal motivat, o strategie de afaceri coerentă și un program de loialitate adecvat. Pe Mero vei găsi multe saloane de înfrumusețare, dar uneori este nevoie de mai mult decât a găsi acel salon aproape de tine. Prin urmare, programările pe Mero se fac simplu, alegi în funcție de locație ce salon dorești, intervalul orar și ziua. Așa că alege-l pe cel mai potrivit ție, dar ține cont și de alte aspecte!

De ce să te programezi pe mero.ro la un salon care oferă fidelizare?

Pentru a avea clienți, un salon de înfrumusețare recurge la  utilizarea programelor de loialitate care le permit acestora să beneficieze de reduceri și beneficii asociate recomandărilor.

Astfel, clienții fideli se întorc mai des și le îmbunătățesc cifra de afaceri, dar vor deveni și, mai presus de toate, cei mai buni ambasadori ai acelui salon.

Multe studii au analizat programele de loialitate, iar concluzia generală este că aproximativ 2 din 3 persoane au o opinie pozitivă asupra programelor de loialitate, în special în rândul celor cu vârsta sub 25 de ani.

Un program de loialitate pentru a face diferența

În orașele mari, este mai dificil să reții clienții,  deoarece există mai multă concurență și, prin urmare, mai multe oferte disponibile. Implementarea programelor de loialitate aici are un sens perfect, deoarece acestea pot face diferența.

Avantajele înființării unui program de loialitate sunt numeroase:

  • Clienții vor fi mai implicați în procesul de rezervare. Vor fi mai ușor tentați să descopere produsele și serviciile care se oferă.
  • Înscrierea la un program de loialitate implică colectarea datelor personale. Aceste date sunt de neprețuit. Datorită acestora, salonul de înfrumusețare va putea construi o strategie de comunicare eficientă: buletine informative, sisteme de reamintire a întâlnirilor, promoții personalizate pentru ziua de naștere a unui client, pentru aniversarea înregistrării acestuia în program etc.
  • Un program de loialitate de succes va atrage noi clienți, grație promovării din gură în gură din partea clienților fideli care sunt mulțumiți de beneficiile salonului.

Ce îți poate oferi un salon de înfrumusețare cu program de fidelitate?

  • Reduceri la rezervare

Se oferă o reducere clienților dacă aceștia fac o programare direct pe Mero.ro.

  • Cupoane și reduceri la parteneri

Avantajele programului de loialitate pentru clienți nu sunt legate în mod sistematic de activitatea unui salon de înfrumusețare. Cu siguranță există colaborări sau parteneriate cu alți profesioniști, din sectorul frumuseții sau nu.

  • Un serviciu oferit după mai multe programări

Pe Mero programări clienții sunt încurajați să se întoarcă și să facă programare la același salon, astfel se poate oferi un serviciu clientului imediat ce acesta ajunge la un număr definit de întâlniri.

  • Un program de fidelizare a punctelor

Configurarea unui program de puncte poate genera, de asemenea, interes din partea clienților. Pur și simplu, cu fiecare rezervare, clientul acumulează puncte pentru a obține avantaje (cadouri, reduceri, bonuri).

Pot exista bonusuri pentru cei care fac rezervări de ziua lor, un bonus pentru cei care trimit alți clienți, un bonus pentru cei care se reprogramează imediat după vizita lor etc.