dulap metalic
Fără categorie

Dulapul metalic pentru desene si harti, necesar pentru studentii de la numeroase facultati

Creativitatea, dar si analiza si interpretarea datelor sunt elemente esentiale pentru o multime de profesii. Acestea sunt incurajate si dezvoltate de facultatile care pregatesc viitorii profesionisti din domenii precum geografie, cartografie sau inginerie.

 

Pentru a-si putea exercita abilitatile, studentii acestor discipline au nevoie de materialele potrivite. Iar plansele pe care deseneaza, scriu sau creeaza schite sunt de importanta capitala. Acestea trebuie protejate corespunzator si pastrate in medii oportune.

 

Un mediu oportun este cel in care obiectele sunt mentinute integre si ordonate. Este necesar ca ele sa fie protejate de actiunea factorilor de mediu, dar si de pericolul dezordinii. Studentii care sunt interesati de protejarea schitelor si desenelor pe care le elaboreaza vor gasi mereu util un dulap metalic de la www.viamond.ro. Iata cum te poate ajuta acesta!

 

Dulap metalic pentru harti si desene – stabilitate si siguranta

Hartile, schitele si orice alte inscriptii efectuate pe hartie necesita o protectie sporita impotriva actiunii factorilor de mediu. Umezeala, socurile mecanice, dar si temperaturile extreme pot sa provoace degradarea iremediabila a materialelor.

 

Orice student care foloseste sau creeaza desene si harti are nevoie de un spatiu sigur, in care sa le pastreze in ordine. Spatiul ideal este cel in care documentele sunt protejate de factorii de mediu care le-ar putea pune in pericol, precum si de dezordine.

 

Dulapurile din metal sunt varianta optima, deoarece sunt structuri extrem de stabile. Produse din otel, aceste dulapuri sunt vopsite in camp electrostatic, prin pulverizare. Vopseaua le face sa fie foarte rezistente impotriva umezelii.

 

Un alt element de siguranta din dotarea acestor dulapuri este reprezentat de incuietoarea de siguranta. Aceasta este centralizata si dispune de doua chei. Fiecare sertar din dotarea unui dulap metalic este prevazut cu un sistem de siguranta, care permite extragerea doar pana la 75%.

Pentru cei care au de gestionat un volum ridicat de documente, exista dulapuri cu cinci sau chiar zece sertare. Acestea sunt incapatoare si au o capacitate portanta de 35 de kilograme, fiecare!

 

Cu o latime de aproape un metru si o adancime de peste 70 cm, sertarele sunt suficient de incapatoare pentru a ajuta orice student de la Geografie, Arte sau Arhitectura sa isi pastreze in siguranta materialele de studiu sau propriile creatii.

 

Ce dimensiuni de documente pot fi stocate?

Exista variante de dulap metalic special concepute pentru harti, desene si alte documente de dimensiune A0 sau elemente de dimensiune A1. In functie de dimensiune, sertarele sunt si ele ajustate in asa fel incat sa fie cat mai usor de utilizat.

 

Pentru dulapurile cu cinci sau zece sertare, potrivite pentru hartile in format A0 si A1, fiecare sertar este prevazut cu doua manere rezistente, care le transforma in structuri usor de manevrat.

 

Dimensiunile unui dulap din aceasta categorie il transforma intr-o varianta care poate fi montata in orice incapere, birou sau atelier. Studentii care au nevoie sa creeze sau sa utilizeze desene sau harti de dimensiuni ridicate cu siguranta pot gasi un spatiu potrivit pentru dulapuri in camera lor de studiu.

 

Atunci cand ai de gestionat harti, desene sau alte documente, este foarte important sa te asiguri ca ele sunt ferite de intemperii si ca sunt pastrate in ordine. Alege sa investesti intr-un dulap metalic de la Viamond.ro si bucura-te de documente protejate si mereu gata sa iti fie utile!