Fără categorie

De ce sa alegi un buchet trandafiri albi pentru cea mai frumoasa zi din viata ta?

Florile sunt capabile sa transmita lucuri pe care noi oamenii nu le putem spune. Petalele lor exprima lucruri pe care inima le simte. Daca vrei sa transmiti cele mai frumoase mesaje cu ajutorul florilor, alege un buchet de trandafiri albi pe care sa il oferi unei persoane pe care o iubesti, indiferent daca este mama, sotia sau sora ta.

In functie de ocazia la care le oferi, buchetele de trandafiri albi pot transmite mai multe mesaje importante. Daca le alegi pentru sotie ii arata ca iubirea ta pentru ea este una sincera si neconditionata. Daca le oferi unei familii indurerate care a pierdut pe cineva drag, reprezinta condoleante si sincere pareri de rau. Cand le trimiti unor proaspat parinti, acestea reprezinta un nou inceput plin de bucurie.

Trandafirii albi pot fi prezenti atat la evenimentele triste din viata pe care nu le putem ocoli niciodata dar pot fi martori si la cele mai frumoase momente pe care nu ne dorim sa le uitam vreodata. Sunt acolo la bine si la greu, aducand putina lumina si bucurie la fiecare eveniment.

De ce sa alegi un buchet mireasa trandafiri albi?

 

De cele mai multe ori miresele aleg trandafiri pentru buchetul din ziua cea mare. In functie de culoarea pe care o alegi, acestia au alte semnificatii. De exemplu, florile galbene ale trandafirilor, alese intr-un buchet de mireasa reprezinta bucuria si fericirea pe care mireasa o simte in acea zi. Trandafirul rosu este un semn al iubirii care ii leaga pe cei doi miri, de asemenea aceasta culoare mai reprezinta si o dragoste pasionala. Atunci cand alegi un buchet mireasa trandafiri albi, acesta are mai multe semnificatii, iata cateva dintre ele precum si cateva mituri legate de prezenta trandafirului in buchetul de mireasa.

De-a lungul timpului au aparut cateva superstitii si mituri legate de prezenta trandafirului alb in buchetul de mireasa. Una din acestea spune ca daca un buchet contine mai putin de cinci fire de trandafir alb, casatoria o sa fie plina de probleme, insa daca alegi mai mult de cinci trandafiri albi pentru buchetul tau de mireasa, o sa ai parte de un mariaj lung si plin de iubire. Trandafirul alb semnfica pace si iubire neconditionata, un astfel de buchet iti poate aduce pace in suflet si iubire in casa. Se spune ca daca ai acest trandafir in buchetul de mireasa o sa ai o casatorie armonioasa si fericita. Chiar daca in zilele noastre putine mirese aleg buchetul in functie de semnficatia pe care au, daca vrei un buchet de trandafiri albi te poti bucura de frumusetea acestor flori elegante in cea mai speciala zi din viata ta.

Chiar daca trandafirul rosu reprezinta iubire, avand aceasta semnficatie inca din epoca victoriana, trandafirul alb este mai mult decat atat, acesta este un simbol al iubirii pure si neconditionate. Oferirea unui astfel de trandafir transmite mesajul iubirii pentru totdeauna. Deci daca vrei sa ii transmiti sotiei acest mesaj alege un buchet de trandafiri albi. La Floraria de Vis gasesti si buchete cu 101 trandafiri albi pentru ocazii cu adevarat speciale.

Alege o florarie online Bucuresti pentru a comanda florile preferate de acasa

 

Vrei sa comanzi flori pentru o seara romantica in doi sau pentru o ocazie speciala? Alege sa le comanzi de la Floraria de Vis, o florarie online Bucuresti unde poti gasi cele mai frumoase buchete de flori la preturi pentru tine. Intra acum pe site accesand www.florariadevis.ro si alege florile perfecte de oferit mamei, sotiei, unei prietene sau surorii tale care tocmai ti-a adus pe lume un nepotel. Florile sunt perfecte de oferit cu orice ocazie, fie ca este vorba de o zi de nastere, o aniversare a casatoriei, un botez al copilului, pentru a felicita pe cineva pentru sarcina si multe altele. Uneori, nu ai nevoie de o ocazie speciala pentru a cumpara flori, mai ales atunci cand vrei sa ii transmiti sotiei ca este importanta pentru tine si vrei sa ii arati ca o iubesti. Alege sa comanzi florile de pe Floraria de Vis si beneficiezi de transport gratuit pentru comenzile livrate in Bucuresti. Daca vrei flori pentru o ocazie speciala, plaseaza comanda cu trei zile inainte pentru a fi sigur ca florile ajung la timp pentru eveniment.