Fără categorie

Alege masini sh functionale

In ultimii ani prin tara noastra circula o expresie destul de folosita Nu in fiecare zi iti iei masina. Este o zicala foarte adevarata, atat din considerente practice dar mai ales financiare. Piata auto romaneasca a cunoscut o reala crestere dupa Revolutia din 1989 (prin deschiderea granitelor) dar mai ales dupa aderarea recenta a tarii noastre la U.E. Odata cu liberalizarea tranzitarii prin eliminarea vizelor, iar mai recent prin suspendarea taxei de prima inmatriculare, s-a observat prin statistici europene cum tara noastra e pe locul 3 in acest an in domeniul inmatricularilor auto.
Asa ca astazi, a devenit mai usor ca niciodata ca orice roman sa isi achizitioneze autoturismul de care are nevoie. Alte aspecte care ne sunt de un real folos, sunt portalurile de anunturi auto gratuite – acestea dau posibilitea publicarii de anunturi auto, pe de o parte, cat si sansa de a cauta o masina, pentru achizitie, in functie de mai multe criterii. Ramanand insa mai mult in primul segment pe care l-am mentionat, este foarte important ca aceste site-uri de anunturi auto pe care le folosim sa fie vizitate, sa contina deja un numar considerabil de anunturi si sa prezinte incredere.
Indiferent daca se posteaza din partea unei persoane juridice sau fizice, daca e vorba de un singur anunt sau de o serie consistenta de anunturi, fiind vorba fie de masini noi fie second-hand, un portal de acest tip este www.auto-national.ro.
Pentru inscriere este necesara completarea rapida a unui formular ce iti va solicita informatii de baza, necesare, care sa te ajute atat pe tine ca si vanzator cat si pe cumparator, in cautarea sa – date despre motor, culoarea, anul fabricatiei, pretul, marca, modelul, numarul de kilometri, motorizarea etc.
Alege aceasta modalitate simpla si eficienta da a adauga anunturi vanzari auto, de oriunde din tara, prin doar cateva clickuri – pentru ca anunturile tale sa fie cat mai bine vizualizate.