Fără categorie

Obtine un contract de asigurare avatanjos cu TCV

De peste 9 ani, TCV se pozitioneaza ca fiind unul dintre cei mai de incredere brokeri de asigurari de pe piata. Cu ajutorul nostru puteti incheia simplu si rapid contracte de asigurare auto, pentru locuinta, de calatorie sau chiar de raspundere profesionala. Colaboreaza cu un broker de asigurari TCV si ai garantia celui mai mic pret de pe piata la oricare polita incheiata.

Apeleaza la cele mai avantajoase servicii de brokeraj

Daca iti doresti sa te bucuri de preturi mici pentru un numar mare de facilitati, indiferent de tipul de polita incheiat, atunci brokerul de asigurari TCV este cea mai potrivita alegere. Aici gasesti oferte variate, de la numeroase societati din tara. Astfel, in functie de propriile dorinte o vei putea alege pe care se pliaza cel mai bine pe nevoile tale.

Indiferent de ce tip de polita vizezi, ai garantia faptului ca aici gasesti multiple variante pentru fiecare dintre ele. Ai posibilitatea de a naviga printre numeroase oferte propuse de nume de incredere, cu rezonanta in domeniu. Cu TCV te bucuri de pachete de servicii complete, in schimbul celor mai avantajoase costuri.

Beneficiaza de metodele de calcul online

Cu TCV ai sansa sa observi in timp real care sunt preturile de pe piata si cum se modifica ele la momentul in care schimbi anumiti parametri. Pentru asta nu trebuie decat sa intri pe site si sa accesezi calculatorul pe care il ai la dispozitie. Selectezi tipul de asigurare dorit, setezi perioada de valabilitate, alegi tipurile de risc pe care aceasta sa le acopere si astepti rezultatele. Iti vor fi redate automat toate ofertele disponibile care se incadreaza in cerintele tale. Mai apoi vei putea sa o alegi pe cea pe care tu o consideri cea mai avantajoasa din perspectiva raportului cost beneficii.

Care sunt etapele colaborarii cu un broker de asigurare de la TCV?

Pentru a deveni asigurat cu ajutorul TCV, demersul este foarte simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi platforma online, de unde sa selectezi tipul de polita pe care vrei sa il semnezi. Ulterior, iti va fi generat automat un formular pe care sa il completezi cu datele personale solicitate, plus cele ale masinii, in cazul unei colaborari cu un broker de asigurari RCA sau CASCO. Din acest punct nu mai ramane decat sa alegi dintre variantele pe care specialistii nostri ti-l propun. Odata facuta alegerea, tu o comunici, iar noi redactam contractul pe care il trimitem spre semnat. Faci plata prin intermediul unui portal online securizat, iar din acest punct detii o asigurare valabila pe care sa te poti baza in orice context. Ulterior, vei putea selecta sa se reinnoiasca automat pentru a scapa de grija pe care o presupune un contract de asemenea amploare.