solutie plosnite
Fără categorie

Noul Cimex Eradicator de la Polti – Solutia optima pentru plosnite de pat!

Plosnitele de pat sunt niste insecte minuscule, care pot aduce daune majore calitatii vietii. Acestea paraziteaza omul de mii de ani, hranindu-se cu sangele sau in timpul noptii. Chiar daca standardele moderne de igiena previn aparitia acestora, plosnitele de pat isi pot face cunoscuta prezenta cand te astepti mai putin! Fie ca le aduci cu tine dintr-o excursie sau o noapte petrecuta la un motel, odata instalate, sunt foarte greu de eliminat.

Pentru a verifica daca acesti paraziti s-au infiltrat in casa ta, poti face urmatorii pasi:

  • Verifica patul si asternuturile inainte de culcare sau dimineata. Acorda o atentie deosebita marginilor si pliurilor saltelei, deoarece acestea sunt locurile in care se ascund plosnitele de pat.
  • Poti recunoaste o insecta adult dupa forma caracteristica, de romb, dar si dupa culoarea brun-rosiatica. Ouale sau larvele acestora sunt greu de observat, avand dimensiuni foarte mici si fiind de culoare alba.
  • Verifica daca exista urme de sange pe asternuturi sau resturi de insecte care seamana cu rugina.
  • Nu in ultimul rand, observa muscaturile caracteristice ale acestor insecte, care sunt mult mai mari si mai dureroase decat cele de tantar, fiind in acelasi timp foarte persistente. Daca ti se intampla acest lucru, va trebui sa gasesti urgent o solutie plosnite sau risti sa ai de-a face cu o infestatie in toata regula!

Ce solutie pentru plosnite ai la indemana?

Desigur, poti face apel la o firma de dezinsectie. Cu toate acestea, in majoritatea cazurilor, vor ramane cateva plosnite ascunse, care se pot multiplica din nou. In plus, nu vei putea folosi spatiul respectiv timp de cateva ore sau chiar zile! Putine persoane stiu insa ca aceste insecte sunt termosensibile, iar cea mai eficienta solutie pentru plosnite de pat este data de temperaturile ridicate.

Ce poti face in acest caz? Raspunsul vine de la www.polti.ro, sub forma aparatului Cimex Eradicator, cea mai eficienta solutie plosnite de pat din prezent! Producatorul italian a condus multe teste de laborator in acest sens, dezvoltand un aparat special cu abur, care actioneaza rapid si eficient contra acestor paraziti!

solutie plosnite

Socul termic distruge, la o prima trecere, peste 90% dintre insectele adulte si 100% dintre oua si larve! In plus, aburul uscat si supraincalzit, produs de Cimex Eradicator, poate fi folosit pe orice suprafata, fara a pricinui daune!

Cimex Eradicator este ideal pentru o dezinsectie permanenta. In plus, poate fi folosit chiar si in prezenta oamenilor sau a animalelor de casa, fara nicio problema! De asemenea, pentru a asigura disparitia in totalitate a plosnitelor, dar si a mirosului specific emanat de acestea, poti folosi HPMed, o solutie naturala sub forma unui detergent, care topeste materia organica cu care ouale sunt prinse de suprafete.

De asemenea, daca deja ai un aparat de curatat cu aburi Vaporetto sau Lecoaspira, poti achizitiona de la Polti doar duza speciala Steam Disinfector, care se ataseaza la aceste aparate, oferind astfel o solutie pentru plosnite rapida si completa!

Intra pe www.polti.ro, descopera ofertele si comanda si tu un Cimex Eradicator sau Steam Disinfector. Alege cel mai bun aliat in lupta cu plosnitele de pat si vei avea garantat un somn mult mai linistit!