fiset metalic
Fără categorie

Alege un fiset metalic si scapa de dezordinea din mediul de lucru!

Daca vrei sa organizezi activitatile de birou intr-un mod cat mai eficient cu putinta, un fiset metalic poate fi alegerea perfecta. Practic, marele beneficiu rezultat in urma folosirii unei astfel de piese de mobilier este obtinerea unui spatiu de lucru “aerisit”, curat si placut.

Mai mult decat atat, o astfel de achizitie este ideala si din perspectiva financiara, intrucat spre deosebire de dulapurile clasice confectionate din lemn, MDF sau PAL, un fiset metalic va asigura o perioada mult mai indelungata de folosire fara a se deteriora si fara a presupune intretinere si reparatii periodice.

Durabilitatea de care vei profita inca din momentul amplasarii unui fiset in spatiul tau de lucru este asigurata atat de calitatea si rezistenta in timp a materialelor de fabricatie, cat si de robustetea corpului de mobilier. Tocmai de aceea, mobilierul metalic este, de cele mai multe ori, o investitie inteligenta pe termen lung.

Evident, cel mai important aspect al unei piese de mobilier pentru birou va fi utilitatea, iar fisetele metalice sunt printre cele mai bune la acest capitol. Fie ca vrei sa depozitezi acte, documente, produse sau aparatura de diferite tipuri, o astfel de piesa de mobilier va fi alegerea potrivita.

Astfel, indiferent daca mediul de lucru in care activezi apartine sferei comertului sau a serviciilor, nevoia de arhivare si stocare va fi adresata ideal de fisetele metalice, iar dosarele, bibliorafturile cu acte sau instrumentele pe care le folosesti zilnic vor putea fi depozitate in siguranta maxima si ordine deplina.

Functionalitatea de care da dovada

Avand in vedere utilitatea si durata de viata a fisetului metalic, o astfel de investitie va fi potrivita pentru orice tip de afacere, indiferent de stadiul de dezvoltare sau industria in care activeaza. Piesele metalice de mobilier pot fi folosite la mult timp dupe ce investitia este amortizata, iar pretul de la care porneste un model standard in catalogul Viamond este in jurul valorii de 500 de lei. In cazul in care vrei sa ai la dispozitie optiuni speciale, modele complexe sau unitati de dimensiuni mari, pretul va creste corespunzator.

Dupa cum ai citit mai sus, fisetele metalice sunt proiectate in functie de utilitate, motiv pentru care diversele modele se vor diferentia prin dimensiuni, modalitate de inchidere, numar de polite, material de fabricatie sau greutatea maxima suportata de fiecare raft. Astfel, poti alege un fiset metalic:

– ideal pentru depozitarea uneltelor, sculelor si aparaturii;

– conceput pentru acomodarea bibliorafturilor si a dosarelor;

– proiectat pentru depozitarea in siguranta a medicamentelor;

– prevazut cu vopsea ignifuga, materiale termorezistente si tratamente anticorozive pentru depozitarea in conditii de siguranta a substantelor toxice sau periculoase;

– dotat cu 1-2 usi cu metode diverse de deschidere si polite suplimentare;

– prevazut cu 1-2 rafturi, 5-10 rafturi sau chiar caseta de valori.

Dupa cum se poate observa, un fiset metalic este solutia simpla si la indemana pentru orice situatie in care este prezenta nevoia de arhivare sau clasificare a diverselor acte si informatii prezente pe suport de hartie. Multumita durabilitatii asigurate de otelul de cea mai buna calitate, sistemelor de siguranta si proiectarii ingenioase a spatiilor de depozitare din interior, aceste piese de mobilier permit depozitarea in conditii de maxima siguranta si organizarea eficienta a dispozitivelor sau a bibliorafturilor. Alege chiar azi modelul potrivit si scapa de dezordinea din mediul de lucru!