Fără categorie

Locul ideal catre care sa te orientezi pentru un audit

Daca ai un business prezent in mediul online si iti doresti ca acesta sa ajunga in fata unui public cat mai vast, cu siguranta, merita sa te orientezi catre o echipa de specialisti care sa te indrume. Poti solicita un audit aici la ClickBrainiacs, iar pentru ca este gratuit chiar nu ai nimic de pierdut. Aceasta este o modalitate foarte buna prin care poti afla stadiul site-ului tau si sa identifici care sunt masurile ce se pot lua pentru imbunatatirea sa.

In vederea asigurarii unei experiente cat mai placute pentru utilizatori, Google modifica constant algoritmii, iar un audit SEO poate fi o modalitate foarte buna prin care sa se tina pasul cu aceste modificari. Se promoveaza adoptarea celor mai bune strategii si a unor practici eficiente cu care te pot ajuta specialistii ClickBrainiacs.

Unul dintre principalele obiective online este acela de crestere a ratei de conversie si se lua mai multe masuri in acest sens pana cand sa fie descoperite cele mai avantajoase solutii. Totusi, un audit SEO pentru website-uri poate fi un pas foarte important in acest sens, iar cine solicita unul aici la ClickBrainiacs va avea numai de castigat.

Este nevoie de o analiza SEO on page si de o analiza SEO off page pentru identificarea tuturor problemelor ce tin de site, incepand de la link-uri neprietenoase, URL-uri prea lungi, continut slab si nu numai, iar fiecare dintre acestea se pot remedia in cel mai scurt timp, fiind nevoie de identificarea lor in urma unui audit SEO gratuit.

Dintre toate procesele SEO, cu siguranta, pe continut trebuie sa se puna accentul, fiind cel care conteaza cel mai mult. Astfel, cuvintele cheie relevante pentru un business sunt esentiale si trebuie alese cu atentie pentru ca acestea sunt cele care vor influenta performantele online ale acestuia. Un continut de o calitate superioara si bine optimizat inseamna o clasare mai buna pe motoarele de cautare obtinute pe cale organica.

Conteaza foarte mult experienta de care au parte utilizatorii, iar in acest sens Google va clasa pe primele pozitii doar site-uri care le asigura acestora conditiile ideale. In 2021 conteaza foarte viteza de incarcare, iar site-urile care nu tin pasul, cu siguranta, au multe de pierdut. Exista diferite masuri care se pot lua pentru a remedia aceasta problema, iar cel mai simplu este sa te lasi pe mainile specialistilor care stiu cum sa se adapteze la fiecare context.

Cu un audit este mult mai usor sa fie identificate backlink-urile. Cu cat numarul acestora este mai mare si cu cat acestea provin de pe site-uri cu o buna reputatie, cu atat va creste sansa de atragere a mai mult trafic pe cale organica. Intotdeauna exista modalitati de imbunatatire si de crestere, iar buna folosire a cuvintelor cheie relevante se dovedeste a fi o sarcina foarte importanta. Cuvintele cheie se pot folosi nu doar pentru a ajuta un text pentru a fi mai placut pentru cititori, ci si pentru ca pagina respectiva sa fie mai bine indexata si sa se bucure de o vizibilitate mai mare. Bineinteles, nu este loc de abuzuri, motiv pentru care Google penalizeaza orice pagina care contine un cuvintele cheie neadecvate si intr-un numar foarte mare.

Poti solicita un audit aici, la ClickBrainiacs, locul ideal catre care sa te orientezi atunci cand vrei sa iti cresti afacerea online. Solutii exista intotdeauna, trebuie doar identificate si puse in practica intr-un mod corespunzator. Vezi ce poate face ClickBrainiacs pentru tine si cum site-ul tau poate sa ajunga direct in top, alaturi de cei mai buni din domeniu.