Fără categorie

Cutii transport sticle de la cei mai buni!

Cutiile de cartonul pentru transportul diverselor obiecte este un mterial foarte popular in randul producatorilor si magazinelor, deoarece este un material usor si rezistent, iar costurile sunt relativ mici atat pentru cumparare, cat si pentru realizarea acestui material. Magazinul ipack.ro este un leader profesionist in comercializarea de cutii transport sticle si un adevarat furnizor pentru multe crame si lanturi de supermarket-uri din Romania.

Pe site-ul magazinului, clientii pot gasi o gama vasta de cutii transport precum modelul cutie transport 6 sticle, ideala pentru a transport sticlele in siguranta.

Cutia dispune de doua straturi de carton ondulat situat intre trei straturi tampon – interior + exterior. Acest design avansat confera rezistenta impotriva comprimarii, atat in timpul transportului, cat si pe durata depozitarii. Cutiile din carton cu 3 straturi vin in diferite marimi. Mai sus va prezentam tabelul de dimensiuni. Dimensiunile sunt cele din interiorul cutiei, in urmatoarea ordine: Lungime X Latime X Inaltime .Cutiile din carton CO5 ofera o rezistenta crescuta. Produsa din carton de calitate, cutia asigura protectie maxima si siguranta sporita, indiferent de modul in care este folosita (depozitari, expedieri).

Cartonul ondulat este format din 1 pana la 4 straturi de hartie neteda si 1, 2 sau 3 straturi ondulate, compuse din hartie de ambalare inferioara sau superioara, care sunt imbinate cu adezivi. Obiectul rezultat este usor si stabil. Elementul principal este obtinut prin asocierea sau lipirea impreuna a unui strat plat cu unul ondulat. Cartoanele ondulate pot avea 1, 2 sau 3 straturi ondulate. Grosimea produsului final depinde de marimea tesaturilor (sau flautelor) si de cate straturi se suprapun.

Clasificarea cartonului ondulat ia in considerare o varietate de criterii, dintre care cele mai importante sunt destinatia de ambalare, tipul cartonului ondulat si dimensiunea tesaturii (flautului).

Avand in vedere scopul ambalajului obtinut prin prelucrarea cartonului ondulat, exista trei tipuri de ambalaje: transport, priza si afisaj.

In functie de numarul de straturi de hartie, exista diferite tipuri de carton ondulat: tip II, III, V, VII, cunoscut si sub denumirea de CO2, CO3, CO5 si CO7

tip I – compus dintr-un capac si o hartie de baza, imbinata prin lipirea varfurilor tesuturilor si a capacului;

tip III – compus dintr-un strat ondulat plasat intre doua straturi netede;

tip V – doua straturi ondulate si trei straturi netede;

tip VII – trei straturi ondulate si patru straturi netede;

Tipul II este utilizat ca hartie de ambalare de protectie, suport pentru captuseala foilor (panouri publicitare, ambalaje tiparite cu afisaj offset) si sunt stocate in role, in timp ce tipurile III, V si VII sunt produse ca foi, care pot fi utilizate ca atare, ca separatoare sau care sunt prelucrate pentru obtinerea ambalajelor din carton ondulat.

Un alt criteriu de clasificare este marimea tesaturilor, care este determinata de inaltimea (h) si latimea – sau ritmul (p) – a tesaturii din hartia de baza.

Cutiile de carton de la magazinul ipack.ro sunt ideala pentru transportul de sticle, dar si pentru transportul de diferite materiale sau alimente. Cartonul este cel mai ieftin si rezistent material pentru transport!