Fără categorie

Care sunt momentele in care poti savura ceaiuri Julius Meinl?

Ceaiul este extrem de popular in lumea intreaga, fiind cea mai consumata bautura dupa apa. Dupa cum stii, un ceai poate avea diferite efecte, in functie de ingredientele care stau la baza sa. Intotdeauna este o idee buna sa iti pregatesti o cana de ceai fierbinte sau rece, insa exista infuzii care nu se potrivesc in anumite momente ale zilei.

Daca vrei sa ai parte de o bautura premium, este recomandat sa apelezi la renumitul brand austriac care ofera cele mai bune ceaiuri Julius Meinl. Pentru a avea parte de produse de calitate, servicii impecabile si preturi accesibile, apeleaza cu incredere la H2On, un concept unic in spatiul romanesc. Descopera mai multe despre toate aceste aspecte in cele ce urmeaza si despre renumitele ceaiuri Julius Meinl!

Ceai negru. Se recomanda consumul de ceai negru dimineata, pentru a inlocui cafeaua. Acesta contine teina, un alcaloid energizant, care functioneaza ca un diuretic natural.

  • Ceai negru Julius Meinl Assam India, 25 pliculete, 43.75g;
  • Ceai negru Julius Meinl Darjeeling Queen’S Blend, 25 pliculete, 50 g;
  • Ceai negru Julius Meinl Earl Grey Traditional Blend, 25 pliculete, 50 g;
  • Ceai negru Julius Meinl Ceylon English Breakfast, 25 pliculete, 43.75 g
  • Ceai negru Julius Meinl Assam Thyme, 25 pliculete, 43.75 g.

Ceai verde. Cantitatea de cafeina existenta in ceaiul verde este semnificativ redusa fata de cea din ceaiul negru, motiv pentru care acest sortiment este consumat adesea dupa masa de pranz. Totodata, este utilizat pentru stimularea metabolismului.

  • Ceai JM China Green Pure, 25 pliculete, 43.75 g;
  • Ceai JM Green Jasmin, 25 pliculete, 43.75 g;
  • Ceai JM China Green Lemone/Lime, 25 pliculete, 43.75 g (ceai verde 51%, lemongrass, menta, aroma, coaja de lamaie 3.5%).

Ceai din fructe/plante. Din moment ce nu contin teina, aceste ceaiuri Julius Meinl pot fi consumate oricand. Gustul lor delicios si efectul calmant transforma momentul ceaiului intr-un ritual nelipsit din fiecare zi.

  • Ceai JM Fruit Symphony, 25 pliculete, 62.5 g (flori de hibiscus 32%, macese 32%, mere 10%, arome, coaja de portocale 5%, scortisoara 5%, coaja de lamaie 1%, soc 1%);
  • Ceai JM Wild Cherry, 25 pliculete, 62.5 g (flori de hibiscus, mere, macese, coaja de portocale, aroma, coaja de lamaie, concentrat de suc de cirese 0.1%).

 

Oferte H2On

Acum ca stii care este momentul adecvat pentru a savura fiecare sortiment de ceaiuri Julius Meinl, nu mai ramane decat sa achizitionezi tipul de ceai pe care ti-l doresti. Profita de urmatoarele oferte, valabile in cadrul companiei H2On, si vei avea parte nu doar de cel mai bun ceai, dar si de capsule de cafea JM Inspresso sau Professional ori de cafea boabe Cremcafe Trieste, precum si de bidoane de apa H2On oferite gratuit in custodie.

H2On este un serviciu unic in Romania. Initial, scopul acestei companii era de a livra produse si servicii companiilor mici si medii care, din lipsa de timp, nu se puteau aproviziona cu apa sau cafea. Succesul de care s-a bucurat H2On i-a permis sa colaboreze si cu persoane fizice si sa devina unul dintre cele mai renumite branduri din domeniu. Iata care sunt ofertele care includ ceaiuri Julius Meinl, disponibile pentru ambele categorii.

Pentru persoane fizice:

  • Cumpara 2 cutii de capsule cafea JM Inspresso si 2 cutii de ceai la plic Julius Meinl si vei primi gratuit in custodie 2 bidoane de apa H2On.
  • Achizitioneaza 4 cutii de capsule cafea JM Inspresso si 4 cutii de ceaiuri Julius Meinl si primesti in custodie 3 bidoane de apa H2On gratis.

Pentru persoane juridice:

  • Atunci cand achizitionezi 4 cutii de capsule cu cafea JM Professional si 2 cutii de ceai la plic Julius Meinl, primesti 3 bidoane cu apa H2On in custodie, complet gratuit.
  • De fiecare data cand cumperi 8 pungi de cafea boabe Julius Meinl Creamcafe si 3 cutii de ceai Julius Meinl, primesti gratuit in custodie 4 bidoane de apa H2On.

Bidoanele cu apa sunt oferite gratuit in custodie, insa raman proprietatea H2On. Astfel, acestea trebuie returnate catre H2On odata ce au fost consumate. Retine ca apa H2On este recunoscuta la nivel international pentru calitatea si purtitatea sa, motiv pentru care poti consuma acest produs cu toata increderea! Pentru mai multe detalii, nu ezita sa accesezi platforma online H2On, unde vei descoperi mai multe beneficii si oferte de nerefuzat!