dulap metalic
Fără categorie

Ce mecanisme de siguranta are in dotare un dulap metalic?

Un dulap metalic este unul dintre cele mai versatile obiecte de mobilier de birou si nu numai, putand „gazdui” atat documente (caz specific in care se numeste fiset metalic), articole de imbracaminte, incaltaminte si obiecte personale (caz specific in care se numeste vestiar metalic), cat si scule si unelte, medicamente, obiecte de curatenie si substante periculoase.

Dupa cum observi, ultimele exemple au ceva in comun: este vorba despre articole care nu ar trebui sub nicio forma lasate la indemana copiilor, intrucat pot aparea situatii neplacute sau chiar tragedii.

Daca ai nevoie de un astfel de dulap metalic pentru biroul sau mai ales pentru locuinta ta, trebuie sa te asiguri ca optezi pentru unul de calitate, atat durabil, cat si avand toate dotarile de siguranta necesare pentru protectia copiilor, a animalelor de companie si nu numai. Curiozitatea celor mici, dar si a prietenilor necuvantatori ai omului este arhicunoscuta, iar acestia nu pot evalua intotdeauna in mod corect pericolul aflat de cealalta parte a usilor.

Cu siguranta, ultimul lucru pe care ti-l doresti este ca bebelusul tau sa inghita o pastila intens colorata, crezand ca este o bomboana, sa „guste” cu prea multa pofta dintr-un sirop de tuse sau, Doamne fereste, sa ajunga prea usor la un produs dezinfectant sau o alta substanta periculoasa. In aceste conditii, cea mai buna solutie este sa achizitionezi un dulap metalic de la OfficeClass.ro, magazinul online de papetarie, birotica si articole de mobilier de birou nr. 1 din Romania.

In oferta acestui furnizor, se regasesc peste 130 de modele de dulap metalic, toate provenind exclusiv de la branduri recunoscute la nivel national si international. Astfel, acestea au garantia unei durate de viata indelungate, a celui mai bun raport calitate-pret disponibil pe piata, dar si a sigurantei si increderii.

Modelele au intre 1 si 30 de usi/sertare, intre 1 si 12 polite, dar si combinatii precum polita+seif sau polite+sertare. Cat despre dimensiuni, acestea variaza intre 500x450x1.000 de milimetri si 1.800x450x2.500 de milimetri.

Iata, in continuare, care sunt principalele dotari de siguranta ale modelelor de dulap metalic de la OfficeClass.ro, luand in considerare varful de gama din fiecare categorie:

1. Dulap pentru scule cu 3 sertare P3C – pret: 4.864,29 de lei

Dimensiuni: 1.044x625x1.950 de milimetri;

Dotari de siguranta: incuietoare cu inchidere in 3 puncte, vopsea ignifuga;

2. Dulap pentru substante periculoase cu 3 rafturi – pret: 4.618,14 lei

Dimensiuni: 1.000x550x2.000 de milimetri;

Dotari de siguranta: 4 rafturi perforate pentru scurgerea eventualelor pierderi ale recipientilor depozitati, vas de colectare a eventualelor pierderi (capacitate 12 litri), placi de avertizare cu „Prezenta de substante inflamabile”, maner cu 2 chei, produsul a trecut probele de rezistenta UNI de la CATAS;

3. Dulap pentru medicamente si instrumente medicale – pret: 1.601,85 de lei

Dimensiuni: 760x380x1.760 de milimetri;

Dotari de siguranta: 2 usi din sticla si 2 usi metalice cu incuietoare, fabricat conform cerintelor standardului ISO 9001:2000, acreditat de organismele internationale;

4. Dulap pentru articole sanitare/intretinere – pret: 1.419,43 de lei

Dimensiuni: 600x400x1.800 de milimetri;

Dotari de siguranta: incuietoare de siguranta (cu 2 chei).