stepper
Fără categorie

Vrei sa slabesti acasa? Un stepper te poate ajuta mai mult decat crezi!

Unul dintre cele mai eficiente aparate fitness din perspectiva antrenamentelor pentru slabit este stepperul. Exista mai multe tipuri, unele fiind de dimensiuni considerabile, insa cel mai folosit model este cel mini. Acesta este utilizat de foarte multe persoane care vor sa slabeasca cu ajutorul antrenamentelor desfasurate acasa.

Un astfel de aparat te poate ajuta sa soliciti musculatura in mod eficient. Practic, vei putea sa urci mii de trepte la fiecare antrenament, intarind muschii si arzand caloriile intr-un ritm foarte rapid. Tocmai de aceea, daca vrei sa te antrenezi acasa si spatiul nu iti permite instalarea unor aparate fitness de mari dimensiuni, un mini stepper nu te va obliga sa faci niciun compromis! Descopera ce beneficii iti asigura exercitiile desfasurate in mod regulat pe acest aparat!

Antrenamente cardio fara impact asupra articulatiilor

Atunci cand urci si cobori trepte din beton, articulatiile tale sunt supuse unui soc la fiecare pas. Gleznele, genunchii si soldurile trebuie sa amortizeze impactul fiecarui pas. In cazul unui mini stepper, in schimb, nu vei avea acest dezavantaj atunci cand vrei sa soliciti musculatura. Intrucat contactul talpii cu suprafata aparatului este permanent, soldurile, genunchii si gleznele tale nu vor trebui sa atenueze niciun soc pe durata exercitiilor.

Tonifierea musculaturii picioarelor

Stepperul nu permite miscari largi, asadar exercitiile de forta sunt excluse din antrenamentele pe acest aparat fitness. Cu toate acestea, atunci cand te antrenezi frecvent, musculatura picioarelor va raspunde mai rapid decat te astepti! Miscarea de urcare a treptelor este cea mai rapida metoda de a-ti tonifia si intari muschii picioarelor prin intermediul exercitiilor de tip cardio. Daca obiectivele tale includ sculptarea coapselor, gambelor si posteriorului, atunci un stepper se va dovedi ideal!

Arderea accelerata a caloriilor

Foarte multe persoane exerseaza pentru a slabi. Astfel, numarul de calorii arse in cadrul fiecarui antrenament conteaza foarte mult, fiind chiar un criteriu de alegere a aparatului. De aceea, trebuie sa stii ca o ora de exercitii de intensitate medie te va ajuta sa arzi in jur de 735 de calorii. Pentru a putea compara cu eficienta altor aparate, afla ca bicicleta stationara sau aparatele de vaslit te ajuta sa arzi circa 572 de calorii intr-o ora de solicitare moderata.

Dimensiuni perfecte pentru orice apartament

Majoritatea persoanelor care vor sa se antreneze acasa pun in balanta dimensiunile aparatului cu beneficiile pe care acesta le ofera, astfel incat spatiul disponibil pentru sport nu este intotdeauna unul foarte generos. Unele aparate ocupa jumatate de camera si sunt foarte dificil de mutat sau chiar imposibil de depozitat, astfel incat vor reprezenta un angajament permanent.

Diferitele modele de steppere pentru acasa din gama Sport-Mag, in schimb, sunt printre cele mai mici aparate pe care le poti achizitiona, iar beneficiile fitness pe care le ofera sunt excelente! Astfel, majoritatea modelelor mini nu depasesc 40 de centimetri in lungime, latime sau inaltime.

Poti lucra la silueta ta oriunde doresti: in dormitor, in birou sau chiar in living, urmarind cel mai recent episod din serialul favorit. Cand termini sesiunea de exercitii, nu trebuie decat sa duci aparatul (care nu cantareste zeci de kilograme) in debara, pe balcon sau in alt spatiu de depozitare.

Preturi foarte mici

Unele game de aparate fitness pentru uz casnic pot avea un pret destul de ridicat, astfel incat investitia in sport va fi una importanta. Avand in vedere beneficiile pe care le asigura, un mini stepper poate fi chiar cel mai ieftin echipament disponibil in cadrul magazinelor de sport. Astfel, poti gasi un model de calitate la chiar mai putin de 300 de lei.