Fără categorie

Tot raul spre bine: un insucces te poate indemna sa te inscrii la cursuri de dezvoltare personala!

Ai suferit un esec si vrei sa stii unde ai gresit? Simti ca un blocaj te opreste din evolutie? Traversezi o perioada tulbure si simti ca nu mai rezisti? Nu dezarma! Afla cum sa transformi orice insucces in succes in cadrul programelor de cursuri de dezvoltare personala! Inlatura obstacolele cu gratie si invata sa valsezi printre furtunile vietii fara a-ti distruge corabia! Metodele moderne de invatare, sprijinul, suportul constant si consilierea din partea trainerilor te vor ajuta sa devii cel mai bun in orice iti propui.

Avantajele acestor cursuri oferite de Success Academy sunt numeroase! Vei invata cum sa formulezi intrebari, sa cauti raspunsuri, sa lucrezi in echipa, sa iti gestionezi timpul si emotiile si sa construiesti relatii benefice. Integrarea in timpurile actuale si in societatea de zi cu zi va fi mult mai facila, vicisitudinile vietii fiind depasite fara a-ti fi clatinate siguranta, increderea si echilibrul interior.

De la insucces la SUCCES in proiectele initiate

Spiritul de antreprenor isi intra deseori in drepturi inca din timpul liceului, cand orice adolescent incepe sa isi doreasca independenta financiara. Ideile invadeaza mintea creativa a tinerilor si ii indeamna sa initieze diverse proiecte. Insa ce se intampla cand rezultatul final nu este cel scontat si dezamagirea cuprinde aventurierul care spera sa mute muntii din loc?

In randul tinerilor se remarca frecvent cateva categorii reprezentative, precum: cei care pornesc un proiect, dar nu reusesc sa il finalizeze, pierzandu-si interesul pe parcurs si cei care pornesc cu dreptul, dar la final nu obtin rezultatele la care sperau. Pe langa acestia, exista, de asemenea, si un segment minor din care fac parte cei care initiaza, conduc impecabil si finalizeaza un proiect cu cele mai bune rezultate. Intrebarea care apare in astfel de situatii este ce anume diferentiaza aceste categorii? Ce ii impiedica pe unii sa cunoasca succesul?

Daca si pe tine te macina aceasta intrebare, vino la modulele de cursuri de dezvoltare personala si vei afla raspunsurile cautate! Vei invata cum sa initiezi si sa planifici etapele unui proiect de succes, sa iti organizezi resursele, sa monitorizezi rezultatele fiecarei etape parcurse, sa intervii cu actiuni corective, daca este cazul si sa valorifici greselile.

cursuri dezvoltare personala

De la neincredere si timiditate la castigarea increderii de sine si leadership

Neincrederea in propriile forte duce la numeroase blocaje evolutive, care afecteaza atat planul personal, cat si cel profesional. Acest punct nevralgic se poate anihila, insa, prin tehnici si exercitii de comunicare si de castigare a increderii de sine, prezentate in cadrul unor cursuri de dezvoltare personala. La finalul modulelor, expunerea inteligenta a punctelor de vedere, gandirea critica si analitica, vorbitul in public si conducerea unei echipe nu iti vor mai inspira teama.

De la relatii esuate la construirea unor parteneriate de viitor

Anturajele nefaste sunt intalnite destul de des in prezent, multi tineri fiind prinsi, din cauza teribilismului sau naivitatii, in capcane, precum: dependenta de droguri si alcool, traficul de substante interzise sau renuntarea la studii pentru a castiga venituri rapide din activitati ilicite. Colaborarile periculoase, care distrug integritatea unui adolescent, sunt un motiv de ingrijorare pentru parinti, acestia apeland deseori la programele de cursuri de dezvoltare personala pentru a le oferi copiilor o baza solida de informatii prin care sa depisteze la timp relatiile toxice si indivizii manipulatori.

Dobandirea inteligentei emotionale, inter si intrapersonale te va ajuta sa iti alegi prieteni si colaboratori de incredere, cu care sa poti construi echipe sau legaturi valoroase, de durata, bazate pe incredere, transparenta si onestitate.

Vino la cursuri de dezvoltare personala si invata cum sa te „imprietenesti” cu succesul!