cursuri programare gratuite
Fără categorie

Cursuri de programare gratuite sunt multe, dar doar unul iti ofera garantia angajarii. Testeaza si descopera diferentele!

Indiferent de domeniu, fiecare dintre noi vaneaza produse gratuite. Fie ca vorbim despre cursuri, mostre de produse sau diverse tipuri de servicii, cu totii ne dorim sa avem posibilitatea de a testa inainte de a achizitiona.

Spre exemplu, pe piata de cursuri de programare gratuite exista o competitie acerba, insa dintre acestea modulul inclus in cadrul mentoratului fondat de Petru Trimbitas se remarca de la distanta.

WellCode – pareri ale celor care au reusit sa parcurga mentoratul si sa obtina primul lor job in domeniul IT:

Mentoratul este unic pe piata de cursuri IT din Romania si vine in intampinarea nevoilor celor care isi doresc sa invete sa scrie cod curat si corect.

cursuri programare gratuite
cursuri programare gratuite

Pentru ca intelege ca aceasta profesie este mai mult decat un job si ca ea trebuie facuta cu pasiune, Petru Trimbitas le ofera doritorilor posibilitatea de a-si testa abilitatile si atractia pentru codare in cadrul unui modul de cursuri de programare gratuite. Acest modul gratuit are o durata limitata, iar dupa finalizarea lui, orice utilizator are posibilitatea de a-si continua formarea in cadrul mentoratului.

Modulul de cursuri de programare gratuite iti ofera posibilitatea de a intelege cum functioneaza platforma WellCode, care poate fi comparata cu o carte interactiva. Astfel, vei avea sansa de a te bucura de ghidare si sustinere din partea mentorilor, care te vor ajuta sa intelegi cum este structurat programul si sa iti descoperi si sa iti setezi propriul ritm de invatare. Cu toate ca vei avea oportunitatea de a scrie cod atunci cand iti permite timpul, adaptat programului personal, nu vei fi niciodata singur. Mentorii iti vor fi alaturi si te vor ghida catre gasirea solutiilor ideale pentru problemele de pe platforma.

Acest modul de cursuri de programare gratuite nu iti ofera doar posibilitatea de a testa platforma mentionata anterior, ci vei avea acces si la modulul de dezvoltare personala, coordonat de coachi. Acesti experti in dezvoltare umana te vor ajuta sa iti constientizezi gandurile si emotiile negative care iti conditioneaza succesul si care te impiedica sa iti atingi potentialul profesional. Totodata, coachii te vor ajuta sa iti stabilesti un stil de viata sanatos, care sa te ajute sa iti canalizezi atentia asupra dezvoltarii capacitatii de concentrare si a gandirii analitice – doua elemente vitale in dezvoltarea unei cariere ca programator. Acestia te vor ajuta sa iti dezvolti un program de somn sanatos (8 ore / noapte), sa iti stabilesti un regim alimentar echilibrat si un orar de lucru adaptat nevoilor tale.

De asemenea, coachii te vor ajuta sa iti depasesti probleme personale, precum:

teama de esec;

nevoia de validare;

demotivare;

capacitate de concentrare slaba;

dezorganizare;

anxietate;

teama de autoritate (teama de a pune intrebari sau de a contrazice mentorul si de a-ti sustine opinia);

lipsa abilitatilor sociale (interrelationare);

lipsa abilitatii de comunicare;

dieta dezechilibrata;

proasta igiena a somnului;

sedentarism;

stima de sine scazuta;

probleme de auto-control etc.

Abordarea unica a mentoratului fondat de tanarul clujean in urma colaborarii cu Facebook si Google, din Statele Unite ale Americii, iti va oferi o alta perspectiva asupra clasicelor cursuri de programare gratuite. In cadrul mentoratului vei avea oportunitatea de a face primul pas in dezvoltarea carierei tale de programator, succes nascut din pasiune si nu doar din nevoia unui job.

Programeaza o sedinta de consultanta cu mentorii pentru a descoperi chiar tu de ce mentoratul mai sus prezentat este unic si testeaza modulul de cursuri de programare gratuite inclus in acesta.