Fără categorie

Avantajele aparatului cu aerosoli

Suferiti de probleme respiratorii, alergii, infectii bronsice sau chiar astm? Pentru tratarea si ameliorarea afectiunilor de tip respirator, profesionistii din domeniul sanatatii recomanda in general utilizarea unui aerosol pentru nebulizator sau a unui inhalator de nebulizator. Aceste dispozitive sunt concepute pentru a injecta mai rapid o substanta activa in caile respiratorii. Pharmasimple ridica valul pe aceasta tehnologie medicala si va ajuta sa va alegeti aerosolul mai usor.

Ce este mai exact un aerosol?

Aparatul cu aerosoli este un dispozitiv medical care permite administrarea rapida a substantelor active prin nebulizare in caile respiratorii. Acest sistem este recomandat pentru tratarea afectiunilor respiratorii, alergiilor sau chiar a infectiilor bronhopulmonare. De asemenea, se recomanda utilizarea unui aerosol pentru copii atunci cand acestia pot primi anumite solutii medicamentoase numai prin inhalare.Vezi mai multe modele pe comenzi.ro

Aerosoli si nebulizator: un dispozitiv pentru astm?

Acest dispozitiv medical este recomandat pentru probleme respiratorii, cum ar fi astmul. Nebulizarea este o tehnica necesara pentru afectiunile pulmonare si respiratorii. Particularitatea sa este ca actioneaza local si rapid, pentru a viza problema. In acest fel, solutia medicamentoasa este inhalata usor.

Cand se foloseste un nebulizator cu aerosoli?

Suferiti de alergii sezoniere si credeti ca aveti nevoie de un aerosol? Pentru a fi sigur, este esential sa solicitati sfatul medicului. Utilizarea unui nebulizator cu aerosoli este recomandata in caz de infectii respiratorii sau tulburari bronhopulmonare. Utilizarea acestui dispozitiv este recomandata si copiilor cand au probleme de respiratie sau cand medicamentele se pot face numai prin nebulizare.

Aerosoli, inhalator, nebulizator: care sunt diferentele si la ce se folosesc?

Exista diferite dispozitive pentru tratarea si ameliorarea cailor respiratorii. Fiecare dispozitiv are functii diferite care ajuta la ameliorarea afectiunilor bronhopulmonare.

  1. Dispozitiv portabil pentru aerosoli medicali

Aerosolul este un dispozitiv medical format dintr-un compresor, un rezervor, un kit de nebulizator, un tub de aer, filtre de rezerva, o parte care se plaseaza in cavitatea bucala si nas, o masca si un generator. Acesta din urma face posibila pulverizarea unei substante active printr-un sistem de gaz comprimat. Aceasta este absorbita direct in caile respiratorii prin inhalare. Acest lucru ajuta la umezirea lor si tratarea membranelor mucoase pentru a reduce problema respiratorie. Acest tip de aerosol nu trebuie sa fie conectat la o priza. Acesta este motivul pentru care vorbim despre un dispozitiv portabil cu aerosoli. Spre deosebire de aerosolul portabil, exista si dispozitive pentru aerosoli care pot fi conectate la o priza.

 

  1. Inhalator manual sau electric

Inhalatorul manual sau electric este un dispozitiv la indemana pentru decongestionarea cailor nazale si tratarea racelilor si astmului. Este folosit pentru a imbunatati respiratia si actioneaza preventiv. Tot ce trebuie sa faceti este sa va pozitionati nasul in carcasa si sa respirati solutia pentru a facilita respiratia si a elibera cavitatile nazale.

  1. Masca cu aerosoli

Masca faciala face parte dintr-una dintre componentele aerosolului. Este plasat pe gura si nas si permite solutiei medicamentoase sa fie inhalata direct prin inhalare in inima cailor respiratorii.

Cele trei puncte importante de retinut

  1. Luati-va timp pentru ca tratamentul sa fie eficient
  2. Alegeti o piesa bucala la un adult sau la un copil
  3. Pastrati-va bine echipamentul pentru a evita sosirea bacteriilor