apa la bidon
Fără categorie

Acum e mai usor, la propriu si la figurat, sa te bucuri de apa la bidon!

Accesul rapid si facil la o apa de calitate, mai ales pe perioada verii, cand temperaturile pot atinge sau chiar depasi 30 de grade Celsius, este un deziderat al tuturor celor care doresc sa traiasca sanatos si sa se hidrateze in mod corespunzator, cu cel putin 2-3 litri pe zi din singurul lichid 100% esential pentru organismul uman. Si, din fericire, vestile bune vin chiar in toiul sezonului canicular: unul dintre cei mai importanti furnizori de apa la bidon din tara noastra iti ofera acum cel putin doua modalitati prin care sa-ti usurezi misiunea si sa te bucuri imediat de bautura care sprijina procesele interne ale corpului sa se desfasoare la parametri optimi.

Este vorba despre H2On.ro, care livreaza acasa si la birou, in toata tara, in cel mai scurt timp, o apa la bidon microbiologic pura, premiata inclusiv la nivel international. Recent, compania a fost distinsa, pentru a 5-a oara consecutiv (2019, 2020, 2021, 2022 si 2023), cu premiul Superior Taste Award, acordat de catre prestigiosul International Taste Institute din Bruxelles (Belgia). Juriul, format din peste 200 de chefi si somelieri de la restaurante cu stele Michelin din intreaga lume, a apreciat „salinitatea minerala echilibrata, textura fina si gustul racoritor” al apei de la H2On.

Revenind, insa, la modurile in care poti beneficia mai repede si mai lejer de apa la bidon, acestea sunt in numar de doua:

1. Dozatorul cu amplasarea bidonului la baza. In primul rand, prin intermediul unui parteneriat cu celebra firma germana ZASS, care are o experienta de peste 40 de ani pe aceasta piata, H2On a introdus de curand, in oferta sa, dozatorul cu amplasarea bidonului la baza. Este vorba despre modelul ZASS ZWD 20C, cu o putere de incalzire de 420 W, o putere de racire de 100 W, o capacitate de incalzire de 4 litri pe ora (la 85 de grade Celsius) si o capacitate de racire de 2,5 litri pe ora (la 10 grade Celsius). Bidonul montat la baza inseamna, in mod evident, ca acesta nu mai trebuie ridicat de la sol, pentru a fi instalat deasupra aparatului;

2. Bidonul de 11litri se alatura celui de 19litri. Pe de alta parte, intrucat a achizitionat fondul de comert care opera, in Bucuresti si judetul Ilfov, sub brandul Naturel Poiana Izvoarelor, H2On va comercializa, in curand, si apa la bidon de 11litri, nu numai la 19litri. Acest recipient este mai usor de manipulat, iar pe piata exista o mare cerere pentru el, conform conducerii companiei. De asemenea, noile dozatoare de la ZASS sunt compatibile atat cu recipientele de 11litri, cat si cu cele de 19litri, ceea ce inseamna ca le poti cumpara si schimba dupa bunul plac si dupa nevoile specifice ale tale si celor apropiati (familie, colegi etc.).

In concluzie, acum a devenit si mai simplu sa accesezi apa la bidon, care sa te ajute sa-ti potolesti setea de-a lungul zilelor toride. Acest lucru este cu atat mai important cu cat, in tara noastra, apa de la robinet nu poate fi descrisa drept potabila. Hidratare placuta!