Fără categorie

Vinde laptopul tău astăzi

Trebuie să-mi vând laptopul! Poate intenționez să cumpăr cel mai recent laptop de pe piață și să-l elimin pe cel vechi. Poate că o persoană dragă care știe despre dragostea mea pentru gadgeturi precum laptopurile m-a surprins cu un laptop super-rapid, elegant și puternic de ziua mea. Deci, acum că am un laptop mai bun, trebuie să-mi vând laptopul vechi sau să îl dau.

Aș putea să-l donez unui centru de reciclare, dar dacă este într-o stare viabilă, cred că aș vrea să câștig măcar câțiva dolari pe el? Deci, dacă am decis să-mi vând laptopul, există mai multe moduri în care îl pot vinde, dar trebuie să fac ceva înainte să încerc să-l vând.

În mod realist, trebuie să evaluez starea vechiului meu laptop. Este rupt în vreun fel sau există o problemă majoră cu acesta, cum ar fi un ecran spart / crăpat sau un afișaj defect? Unele taste lipsesc sau nu funcționează? Are probleme de încărcare?

Trebuie să abordez vânzarea ca și cum aș fi cumpărat laptopul. Dacă mi-aș cumpăra laptopul, nu aș vrea să aibă probleme pe care trebuie să le rezolv, cu excepția cazului în care prețul cerut susține reparațiile. Majoritatea cumpărătorilor nu doresc să investească timp și bani într-un laptop pe care tocmai l-au cumpărat.

Dacă laptopul meu are probleme, aș putea să le rezolv pentru a face laptopul mai valoros. Dacă nu sunt la îndemână, va trebui să plătesc un expert în calculatoare pentru a face reparațiile. Oricum ar fi, rezolvarea problemelor ar putea să nu merite dacă trebuie să cheltuiesc mai mult pentru a repara laptopul decât vă așteptați să obțineți din vânzarea acestuia.

Vindeți, donați sau reciclați

Toate laptopurile folosite au valoare pentru cineva.

 

Pregătiți laptopul pentru vânzare

Cumpărătorul dvs. se va aștepta, de asemenea, ca laptopul să ajungă la el într-un anumit mod – ar trebui să fie curat, fără datele mele personale (faceți o copie de rezervă) și să nu aibă accesorii lipsă precum încărcătorul său, manualul de instrucțiuni etc.

Când îl fac publicitate, ar trebui să pot oferi cumpărătorilor potențiali toate specificațiile laptopului, pentru a evidenția orice beneficii majore, cum ar fi software special sau hardware suplimentar pe care urmează să le includ în vânzare.

Este de la sine înțeles, dar laptopul meu trebuie să fie și eliberat de viruși sau malware.

Cerere

De asemenea, trebuie să iau în considerare cererea pentru laptopul meu de pe piață. Există o versiune mai nouă, mai bună, mai accesibilă a laptopului disponibilă pe piață în prezent? Laptopul rulează pe o tehnologie învechită? Dispozitivul este popular? Luați în considerare și ciclul de viață al produsului – dacă compania mi-a creat laptopul este probabil să lanseze în curând un nou model, este posibil să nu atrag mulți cumpărători.

 

Laptopurile pentru jocuri sunt extrem de populare. Dacă am un laptop de jocuri de vânzare, mă pot aștepta la o cerere mai mare. Laptopurile cu ecran tactil sunt, de asemenea, solicitate. Dacă am un laptop cu ecran tactil, acesta va aduce un preț mai mare.

 

Vindeți laptopul astăzi

Trebuie să-mi vând laptopul astăzi. Există o serie de opțiuni eficiente pe care le pot explora.

In loc sa iti anunti prietenii si familia ca esti in cautarea unui cumparator exista alternative ca si site-urile de anunturi gratuite cum ar fi ivu unde poti sa vinzi aproape orice, in plus poti sa estimezi examinand alte oferte cam cat valoreaza laptopul tau ! Iti las aici un link direct spre categoria anunturi electronice ( https://ivu.ro/electronice/ )