vestiar metalic
Fără categorie

Un vestiar metalic garanteaza cate o solutie pentru fiecare loc de munca! Alege modelul potrivit!

In fiecare domeniu de activitate, poate fi integrat un vestiar metalic pentru a oferi angajatilor o experienta adecvata la locul de munca. Datorita structurii robuste, materialelor rezistente si compartimentarilor diverse, acestea sunt potrivite oriunde este necesar schimbul hainelor personale cu cele de lucru, respectiv in fabrici, santiere, unitati sanitare, laboratoare, unitati de interventii rapide, institutii publice sau de invatamant si nu numai. Iata cele mai reprezentative modele pentru a alege articolul care raspunde in totalitate cerintelor tale!

Modelele cu 1 usa, in nuanta gri sau de alta culoare

Modelele cu o usa de pe www.viamond.ro sunt ideale pentru a deservi un singur utilizator. Acestea au latimi reduse si pot fi incluse in orice spatiu, fara a ocupa mult din suprafata. Interiorul cuprinde un raft in partea superioara si o bara pentru umerase. Pe usa sunt montate un suport pentru umbrela cu vas de colectare a apei si un suport pentru eticheta.

vestiar metalic
vestiar metalic

Vestiar metalic compartimentat, cu 1 usa

Modelele cu 4 compartimente separate pentru incaltaminte si obiecte personale se remarca prin interiorul diferit. Pe langa aceste unitati dedicate articolelor de dimensiuni mici, mai exista un suport pentru umerase, un suport pentru umbrela cu vas de colectare a apei si o oglinda. La exterior este montat suportul pentru eticheta nominala.

Modelele mixte, vestiar si fiset, cu 4 polite

Aceste modele rezolva mai multe probleme organizatorice simultan. Sunt prevazute cu 3 compartimente: primul reprezentand 1 polita in partea superioara a mobilierului pe toata latimea sa, al doilea alcatuit din 3 polite reglabile pe inaltime pe care pot fi asezate dosare, bibliorafturi si echipamente de munca si al treilea dotat cu bara umerase pentru haine.

Modelele cu 3 usi

Modelele din aceasta gama pot fi achizitionate in diverse culori, cele cu usi bleu fiind printre preferate. Deservesc 3 utilizatori si sunt dotate cu bara pentru umerase, polita in partea superioara, carlig atasabil pentru haine pe usa interioara, fante de aerisire si suport eticheta nominala.

Vestiar metalic cu perete vertical separator

Modelele cu perete separator pentru delimitarea compartimentului cu haine personale de cel cu haine de lucru sunt o achizitie foarte practica si utila. Acestea includ bara pentru umerase, polita in partea superioara si oglinda. La exterior, prezinta fante de aerisire si suport pentru eticheta nominala.

Modelele cu 4 usi, 2 sus – 2 jos, pentru 4 utilizatori

Aceste piese de mobilier sunt prevazute cu 4 usi dotate cu oglinda individuala si bara pentru umerase in fiecare cuseta. Fiecare compartiment are 90 cm inaltime.

Modelele cu 4 usi in Z, 2 sus – 2 jos

Usile in Z ofera un design modern, deosebit de placut. Modelele de acest tip sunt preferate in scoli si unitatile sportive, in general. Variantele cu 4 usi in Z sunt dotate cu bara umerase in fiecare cuseta si fante de aerisire ce permit o buna ventilatie a interiorului.

Vestiar metalic cu 5, 6 si 8 usi

Modelele cu 5, 6 sau 8 usi sunt dotate cu oglinda individuala si cu cate o polita, o bara umerase si 2 agatatori in fiecare cuseta. De asemenea, prezinta fante de aerisire pentru o buna ventilatie.

Modelele cu 4 sau 8 usi si bancuta

Modelele cu bancuta sunt excelente datorita confortului oferit utilizatorilor. Acestea sunt prevazute cu 4 sau 8 usi si sunt dotate cu oglinda individuala, bara umerase, o polita si 2 agatatori in fiecare cuseta. Bancutele sunt realizate din sipci de lemn finisate si lacuite, si completeaza perfect intregul ansamblu.

Un vestiar metalic garanteaza, asadar, cate o solutie pentru fiecare loc de munca! Alege modelul potrivit si asigura utilizatorilor cele mai bune conditii pentru a-si schimba hainele!