videochat constanta
Fără categorie

Sa faci videochat in Constanta poate fi… marea ta reusita!

La malul marii se face de obicei plaja, insa exista si alte activitati care sunt nu numai placute, ci si extrem de banoase. Daca incepi o cariera ca model de videochat Constanta, vei avea ocazia sa castigi sume consistente de bani si, in acelasi timp, sa inveti multe lucruri folositoare.

Banii pe care ii poti castiga ca model de videochat in Constanta

In primele 3 luni de activitate, fetele de la studio20.ro se familiarizeaza cu noul domeniu, astfel incat nimeni nu se asteapta sa faca performante deosebite pe platformele online destinate adultilor. De aceea, studiul le asigura un castig garantat in valoare de 1 000 de dolari pe luna. In plus, le ofera si un sprijin financiar pentru completarea garderobei si a trusei de make-up.

videochat constanta
videochat constanta

Apoi, dupa ce capata experienta, incep sa castige sume mult mai consistente, raportate la activitatea desfasurata. Totul porneste de la comisionul de baza, in valoare de 50% din incasarile realizate online. Acestuia i se adauga mai multe bonusuri, dupa cum urmeaza:

5% pentru 100 de ore lucrate intr-o perioada, inclusiv apeluri video si streaming mobil;

inca 5% pentru depasirea sumei de 15 000 de euro intr-o perioada. Asadar, cu cat castigi mai mult, cu atat ai parte de recompense mai mari;

un alt bonus in valoare de 5% pentru o rata de conversie buna, adica pentru numarul de vizitatori care se inscriu pe site venind din camera de chat a modelului;

5% pentru un comportament online absolut perfect;

inca 5% pentru parteneriatul pe termen lung, adica pentru modelele care raman in echipa pe durata intregului an calendaristic. Aceasta plata este efectuata in luna iunie a anului urmator.

Dupa sase luni petrecute in echipa, modelele de videochat din Constanta care doresc sa isi implineasca mai repede un vis important beneficiaza si de o posibilitate suplimentata. Ele pot sa obtina un credit direct de la firma, fara intermedierea unei banci, deci si fara dobanda sau comision. Astfel, reusesc sa aiba parte mai rapid de masina sau de casa pe care si le-au dorit intotdeauna.

Lucrurile pe care le inveti intr-un studio de videochat din Constanta

Pe langa bani, un model de videochat acumuleaza si cunoastere si experienta in mai multe domenii. In chiar primele cinci zile de dupa semnarea contractului de artist-interpret, o colega mai experimentata le invata pe fete tot ceea ce au nevoie sa stie despre site-urile pe care isi vor desfasura activitatea si despre aparatura pe care urmeaza sa o foloseasca.

Apoi, modelele de videochat din Constanta au parte de cursuri individuale gratuite care le dezvolta abilitatile de comunicare in engleza, cea mai importanta limba de circulatie pe plan international. Ele capata si cunostinte de cultura generala, care de asemenea le vor fi de folos pe parcursul intregii vieti, indiferent de cariera pe care o vor alege ulterior.

Interactiunile cu membrii reprezinta un alt prilej pentru a invata lucruri noi, care tin in primul rand de psihologie si de cunoasterea oamenilor. Fetele afla care sunt fanteziile si dorintele, dar si temerile barbatilor, si reusesc sa isi dea seama de starea acestora chiar de la prima vedere, la fel ca un psiholog cu experienta.

Ai curajul de a incepe sa faci videochat Constanta si calea spre reusita ti se va deschide numaidecat!