Fără categorie

Plasa anti-pasari- care îi sunt avantajele?

Plasa anti-pasari- care îi sunt avantajele?

 

Plasa antipasari sau plasa protectie pomi raspunde nevoilor si cererii din ce în ce mai crescute a horticultorilor, a arboricultorilor, a viticultorilor, dar si a amatorilor de gradinarit. Este realizata din polietilena de înalta densitate, care este tratata UV si care îi asigura o longevitate destul de ridicata, de pâna la 5 ani.

 

Se poate folosi pentru a proteja pomii de soare, de atacul pasarilor sau chiar si de grindina si se poate achizitiona cel mai usor, online, de la un depozit materiale de constructii

 

Pasarile sunt atrase de diferitele seminte plasate, de tinerele plante care cresc sau de arborii cu fructe coapte, delicioase. Pot crea astfel daune semnificative si sa cauzeze pierderi importante în ceea ce priveste productia. Plasa antipasari nu le va mai lasa sa se aseze pe plante sau pe pomi si sa le ciuguleasca, dar va asigura în acelasi timp circularea aerului si patrunderea luminii. Plasa antipasari este deci de o mare polivalenta si tine departe pasarile, recolta sau cultura ta nefiind în acest fel afectata. Este o modalitate foarte eficienta si fara pericol fara pasari. 

 

Plasa antipasari din polietilena de înalta densitate este de o calitate superioara, ofera cea mai buna durabilitate si o eficienta ridicata fata de alte plase prezente de piata. Este un sistem antipasari foarte solid care nu se desira si care nu se distruge în timp. 

 

De asemenea, se integreaza foarte bine mediului si lasa aerul sa circule liber. Dar si lumina si apa de care vegetalele au nevoie pentru a trai. Reprezinta deci o modalitate naturala pentru a proteja recolta deoarece nu contine nicio substanta chimica daunatoare care sa modifice natura solului sau gustul plantelor cultivate. Plantele sau pomii, indiferent de înaltime, de circumferinta sau de productivitate vor fi perfect protejate. 

 

Semintele din gradinile de legume, pomii din livezi sau alte plantatii sunt cel mai adesea tinta atacurilor pasarilor în special a grauri-lor. Si pot sa devina o adevarata problema atunci când încep sa distruga totul în jur. Deci mai bine alegi o protectie tip plasa pentru a proteja pomii si culturile decât sa alegi o protectie sonora sau vizuala, deoarece este mult mai eficienta.

 

Plasa antipasari sau plasa protectie pasari reprezinta deci o solutie imediata extrem de eficienta, dar si discreta pentru a proteja culturile. 

 

Plasa antipasari este deci o solutie eficienta, ecologica si deloc scumpa pentru a proteja pomii, culturile si alte lucruri din gradina în fata asaltului pasarilor.