Fără categorie

„Nasterea” si viata unui fiset metalic: se asambleaza usor, are o constructie solida si o garantie indelungata!

Documentele importante pentru activitatea unei afaceri trebuie sa fie stocate in cele mai sigure spatii. Este necesar ca acestea sa fie mereu ferite de potentialele actiuni nocive ale factorilor de mediu, precum umezeala. De asemenea, este nevoie sa iti protejezi actele de accidentele care ar putea duce la distrugerea sau pierderea lor.

Solutia solida pe termen lung si cea prin care poti evita toate neplacerile este utilizarea unui fiset metalic disponibil in oferta www.officeclass.ro. Aceasta structura este una extrem de rezistenta, incapatoare si adaptabila oricarui spatiu. Iata care sunt motivele pentru care trebuie sa apelezi si tu la astfel de spatii de depozitare pentru documentele si obiectele importante ale firmei tale.

Beneficiile remarcabile oferite de un fiset metalic

Procesul de arhivare a documentelor este unul foarte important pentru orice afacere. Este necesar ca actele importante sa fie pastrate in siguranta. Fie pentru ca legea impune acest lucru, fie pentru ca este in interesul business-ului tau, documentele trebuie sa fie bine protejate.

fiset metalic

Structurile din metal sunt incapatoare, solide, au un aspect neutru si pot fi integrate cu brio in orice spatiu. Daca alegi sa investesti in aceste obiecte de mobilier, montajul nu trebuie sa fie o grija pentru tine. De cele mai multe ori, dulapurile vin gata asamblate si tot ce trebuie sa faci este sa le pozitionezi in spatiul in care doresti.

In cazul in care alegi sa comanzi o varianta de dimensiuni foarte mari, aceasta nu iti va fi livrata gata montata. Motivul consta in faptul ca un fiset metalic ar putea sa aiba dimensiuni prea ridicate pentru a putea fi introdus in incaperea in care doresti sa il amplasezi. Insa nu trebuie sa iti faci griji, deoarece montarea se realizeaza foarte simplu, in baza schemei oferite de producator.

In ceea ce priveste rezistenta structurii, aceasta este la cele mai inalte standarde gratie materialelor de productie utilizate. Dulapurile sunt fabricate din tabla de otel groasa de 0,6 mm, profilata. Aceasta este acoperita cu vopsea acrilica ignifuga. Vopseaua rezista foarte bine la coroziune, ceea ce garanteaza o utilizare indelungata a fisetului.

Un alt beneficiu foarte important oferit de o astfel de structura este reprezentat de posibilitatea de a securiza foarte bine orice document. Exista variante de fiset metalic care dispun si de caseta, pe langa rafturile ajustabile. Caseta este, de fapt, un seif prevazut cu cheie, in care pot fi depozitate cele mai importante obiecte si documente care necesita arhivare.

In ceea ce priveste cantitatea de documente care poate fi sustinuta de o polita a unui fiset, aceasta poate sa ajunga pana la valoarea de 50 de kilograme. Conditia este ca greutatea sa fie uniform distribuita. In conditiile in care exista fisete cu trei polite reglabile si o latura inferioara pe care pot fi amplasate obiecte, greutatea totala de elemente depozitate poate sa ajunga pana la 200 de kilograme.

Daca ai nevoie de un spatiu de depozitare solid, rezistent si usor de ansamblat, la OfficeClass.ro gasesti cele mai convenabile solutii de fiset metalic. Ai acces la o gama variata, din care poti alege spatiul ideal pentru specificul afacerii tale.

De asemenea, beneficiezi si de perioade de garantie foarte generoase, de cel putin 24 de luni. Investeste in calitate si asigura-te ca actele esentiale pentru afacerea ta sunt pastrate in cele mai bune conditii!