Fără categorie

Iluminat ecologic pentru casa

Tendintele actuale spun ca, daca ai o locuinta cat mai aliniata cu cerintele protectiei mediului inconjurator atunci cu atat mai bine. Acest trend este un beneficiu pentru mediul inconjurator si este benefic si pentru tine si familia ta.

Daca ai decis sa ai o casa cat mai ,,verde” atunci trebuie sa iei in calcul sa elimini din context toate lucrurile care ar putea sa polueze. Incepand de la montarea unor panouri solare si pana la modul in care alegi sa iti fie iluminata casa, trebuie sa iei in calcul toate optiunile si sa treci pe ,,verde” cat mai curand.

Un ilumina ,,verde” cu panouri LED

Iluminatul ecologic al casei este posibil prin intermediul unei tehnologii foarte raspandite la ora actuala si anume, sa instalezi panouri LED care pot sa iti ofere cele mai multe avantaje la acest capitol. Tehnologia LED a evoluat foarte mult si iti ofera posibilitatea de a te bucura de o lumina adecvata pe toata durata de viata a acestor corpuri de iluminat care folosesc aceasta tehnologie.

Nici nu este de mirare de ce au inceput sa fie din ce in ce mai raspandite corpurile de iluminat care folosesc tehnologia LED. Un avantaj pe care il aduc aceste panouri LED este acela ca nu contine mercur sau alte substante periculoase care sa iti puna in pericol sanatatea. Spre deosebire de becurile incandescente sau alte tipuri de corpuri de iluminat, acestea iti vor oferi o lumina uniforma care nu este deranjanta la ochi. De asemenea, corpurile de iluminat cu LED reduc emisiile de carbon si nu emit aproape deloc raze UV.

Aceste panouri LED instalmen.ro sunt rezistente la socuri si la vibratii, avand capacitatea sa reziste foarte bine in conditii de temperaturi scazute sau variate. Dupa utilizarea panourilor cu LED acestea pot sa fie aruncate cu usurinta deoarece nu este necesar sa le duci neaparat la centre de reciclare specializate.

Corpurile de iluminat cu LED mai eficiente pentru reducerea efectelor poluarii

Studiile in domeniu arata ca peste 30% din lumina produsa de iluminatul stradal si casnic este reflectata in spatiu ceea ce creeaza un fel de ,,ceata electrica” care ne impiedica sa vedem stelele mai ales in interiorul zonelor urbane. O data cu introducerea tehnologiei LED si dezvoltarii acesteia, poluarea cu lumina a inceput sa se diminueze, aspect care este imbucurator.

Aceste panouri LED contribuie cu succes la reducerea efectelor poluarii iar pentru casa ta sunt excelente deoarece ofera numeroase avantaje care nu pot fi intrecute de nici un alt tip de corpuri de iluminat. In plus, pot sa completeze armonios design-ul casei tale si sa ofere un aspect modern si elegant.

Avand in vedere cat de multe avantaje ofera aceste panouri LED reprezinta o investitie inteligenta pe termen lung. Schimbari vei vedea si pe facturile de utilitati care se vor diminua datorita consumului redus de resurse pentru care sunt recunoscute. Pentru mai mult confort vei putea sa achizitionezi panouri LED si din magazinele de specialitate online care iti ofera avantajul de a compara produsele si sa le alegi doar pe cele care te avantajeaza cel mai mult.