cadouri pentru ea
Fără categorie

Cum te ajuta psihologia sa oferi cadouri pentru ea perfecte?

 

Cat de dificil a devenit sa oferi cadouri pentru ea perfecte? Daca a trecut ceva timp de la inceperea relatiei, este destul de dificil. Din fericire, vei gasi mereu noi aspecte la care poti apela pentru a descoperi noi idei de cadouri – unul dintre aceste aspecte este psihologia.

Nu trebuie sa fii un expert in acest domeniu pentru a putea utiliza cateva dintre lucrurile bine stiute pentru a face un cadou perfect – sau cel putin potrivit. Citeste in continuare pentru a afla cum te ajuta psihologia sa alegi cadouri pentru ea!

 

Personalitatea ei spune multe

Exista persoane extrovertite si introvertite, dupa cum bine stii. O mare problema in lumea daruirii de cadouri este faptul ca persoanele introvertite primesc deseori cadouri menite extrovertitilor. Motivul ar fi ca trebuie si ei sa mai iasa din cochilia lor. Desi uneori acest lucru este apreciat de introvertiti, nu te poti astepta la o reactie pozitiva.

Asadar, cand oferi cadouri pentru ea, psihologia iti spune sa fii atent la personalitate – este introvertita sau extrovertita? Persoanele extrovertite vor aprecia cadouri care le pun in mijlocul atentiei sociale si activitatilor relevante – concerte, evenimente si altele.

Persoanele introvertite, in schimb, prefera cadouri specifice unui context intim – precum o carte placuta sau o cina romantica acasa.

 

Cadoul este important, dar detaliile sunt si mai importante

Nu vei avea mereu oportunitatea de a oferi cadouri pentru ea perfecte din toate punctele de vedere. Piesa centrala poate nu va fi atat de spectaculoasa pe cat crezi. Din fericire, te poti folosi de puterea detaliilor pentru a transforma acea piesa, implicit cadoul in sine, intr-un dar exceptional.

Prin detalii poti intelege scrisori scrise de mana sau alte gesturi mici oferite alaturi de cadou. Din punct de vedere psihologic, indiferent de cadoul ales, gesturile mici ajuta la crearea unei legaturi emotionale mai profunde intre voi. Chiar daca ii place sau nu piesa centrala, un mic gest denota faptul ca ai oferit atentie cu adevarat procesului de pregatire a darului.

 

Un cadou sau o amintire?

Psihologia sugereaza faptul ca oamenii isi amintesc mai degraba experientele impresionante decat obiectele primite. Tocmai din acest motiv, in ultimii ani, a inceput sa se puna din ce in ce mai mult accentul pe cadouri practice, cu un nivel mare de utilitate.

Astfel, cand alegi cadouri pentru ea, alege lucruri pe care le poate folosi, care ajuta la crearea de experiente si amintiri de neuitat. Nu uita ca pana si o carte poate garanta asemenea experiente – deci trebuie sa o cunosti destul de bine pentru a putea gasi cadoul perfect.

Pentru unele persoane, amintirile grozave sunt cele excentrice, precum zborul cu parapanta. Pentru altele, in schimb, amintiri la fel de incarcate emotional pot fi lectura unei carti noi sau o calatorie linistita la munte.

 

Totodata, atunci cand alegi cadouri pentru ea, nu ignora gama de cosuri cadou pline de bunatati, precum cele din oferta Cadoul Special. Produsele incluse intr-un astfel de cos au caracteristicile necesare pentru a fi bazele unei amintiri de neuitat – fie ca este vorba despre praline, ciocolata belgiana, un vin rafinat sau imbratisarea calda a produselor premium de ingrijire personala!