etuo
Fără categorie

Huse personalizate pentru smartphone de la etuo.ro

Despre Samsung

Deoarece tehnologia dispozitivelor inteligente continua sa evolueze intr-un ritm rapid, o concluzie este clara. Nu toate dispozitivele inteligente sunt create egale. In timp ce tot mai multe dispozitive pot face tot mai multe lucruri, exista unele lucruri pe care doar Samsung Galaxy J5 le poate face. Iata cateva dintre functiile pe care nu le vei gasi pe niciun alt dispozitiv.

1. Multi-Tasking cu Fereastra Multi

Smartphone-urile sunt acum vitale pentru fiecare parte a vietii noastre, de la business la placere si de la productivitate la divertisment. Cu ritmul rapid de viata si asteptarile de raspuns imediat, posibilitatea de a manevra rapid intre aplicatii nu este negociabila.

Dispozitivele Galaxy duc multi-tasking-ul la nivelul urmator permitandu-ti sa vizualizezi mai multe ferestre simultan. Aceasta caracteristica a fost foarte populara pentru seria Galaxy Note si a fost disponibila inca de la lansarea Galaxy S3. De cate ori ai primit o invitatie si ai fost nevoit sa verifici disponibilitatea? Trebuie sa inchizi mesajul, sa deschizi calendarul, sa inchizi calendarul, sa deschizi mesajele inainte si inapoi. Acum, puteti vedea mesajele si calendarul in acelasi timp pe dispozitivul Galaxy.

2. Selfie Sensor si Selfie Cam

Faceti dublu clic pe butonul de pornire pentru a accesa camera de pe orice ecran. Galaxy J5 poate lansa camera intr-o secunda. Nu numai ca Galaxy J5 ofera selfie-uri perfecte, insa acum poti utiliza senzorul de pe spatele dispozitivelor pentru a obtine poza in unghiul perfect.

Modul dual camera, care este unul dintre multe moduri gratuite pe care le poti descarca cu usurinta, iti permite sa faci o fotografie folosind atat camere frontale cat si spate in acelasi timp. Acest lucru este excelent pentru a impartasi momente cu prietenii si familia, deoarece poti face un selfie in timp ce faci o fotografie cu un fundal frumos.

3. Modul de economisire a energiei si modul de economisire a energiei ultra

Cu cat dispozitivele noastre sunt mai rapide, cu atat durata de viata a bateriei (sau lipsa acestora) devine o problema critica si o sursa majora de anxietate pentru unii. Vizionarea in jos a procentului de baterie a devenit un obicei zilnic. In timp ce Galaxy J5 vine cu o baterie de 2.550mAh, toata lumea se afla intr-o situatie cand economisirea fiecarui punct procentual este cruciala. Cu modul de economisire a energiei si modul de economisire a energiei ultra-energetice pe Galaxy J5, va puteti prelungi viata bateriei cu usurinta. Modul de economisire a energiei limiteaza performanta procesorului, reduce luminozitatea ecranului si intra mai repede in modul de repaus dupa primirea notificarilor. Modul de economisire a energiei ultra-energetice aplica scala de gri pe ecranul de start si limiteaza numarul de aplicatii utilizabile pentru a reduce consumul de energie la minimum.

Husele de telefon sunt extrem de importante pentru protectia suplimentara a telefonului, iar etuo.ro iti ofera huse de telefon personalizate pentru orice tip de gadget. Mai mult decat atat sunt disponibile huse pentru J5 2017 la preturi imbatabile si in modele si culori numeroase.

Etuo.ro – partenerul tau de incredere.