Fără categorie

Diferențele dintre rochiile de cocktail și rochiile formale

 

Când vine vorba de o petrecere de cocktail, cea mai populară viziune nu este altceva decât o fată fierbinte într-o rochie de cocktail sexy, cu picioare frumoase. În timp ce vorbim despre un eveniment formal, este o altă poveste. Invitația spune „A Black Tie Party”, ceea ce înseamnă că trebuie să purtăm rochii formale. Cum putem face diferența dintre rochiile de cocktail și rochiile formale? La ce trebuie să fim atenți? Următoarele sfaturi vă pot ajuta să decideți ce să purtați după ce sunteți invitat.

Formalitate

O rochie de cocktail înseamnă de obicei ceea ce purtăm la o petrecere de cocktail. Acolo se servesc in general bauturi si aperitive. În plus, oaspeții au libertatea de a decide lungimea fustei, deoarece un cocktail este mai puțin formal decât majoritatea evenimentelor. Rochiile formale sunt ceea ce purtăm la ocazii speciale, cum ar fi nunți formale, baluri, evenimente caritabile etc. Alegerea cu ce să purtam depinde de formalitatea evenimentului. Dacă purtați o rochie de cocktail într-un eveniment formal, este posibil să nu fiți considerată o femeie cultivată, deoarece evenimentele formale necesită solemnități adecvate.

Lungimea fustei

Lungimea rochiilor de cocktail poate fi variată de la jumătatea coapsei până la genunchi. Puteți decide lungimea fustei în funcție de forma corpului dvs. O rochie până la jumătatea coapsei este fabuloasă pentru o femeie cu picioare drăguțe, în timp ce o rochie până la genunchi este potrivită pentru toate. Cu toate acestea, lungimile rochiilor formale sunt în general de la lungimea genunchilor până la lungimea podelei. Rochiile lungi sunt cele mai populare atunci când participați la unele evenimente formale, cum ar fi o nuntă. Nu este potrivit să porți o rochie până la genunchi într-o ocazie formală.

Culoare

Rochiile de cocktail sunt disponibile într-o gamă largă de culori și modele. Culorile îndrăznețe, cum ar fi rozul sau tigrul, vor intoarce cu siguranță capetele la o petrecere de cocktail. Nu-ți face griji că s-ar putea să fii mai atrăgătoare decât mireasa la o nuntă sau s-ar putea să nu arăți grațios într-o rochie strălucitoare de culoare strălucitoare într-o ocazie speciala. Dimpotrivă, trebuie să acordați atenție atunci când alegeți culoarea rochiilor formale. Ca de obicei, combinațiile de culori monotone sau necomplicate sunt potrivite pentru rochiile formale. Stai departe de nuanțele strălucitoare precum roșu sau roz la înmormântare.

Accesorii

Indiferent la ce eveniment participi, nu uita niciodată să-ți accesorizezi rochia cu bijuterii asortate. Același set funcționează atât pentru rochia de cocktail, cât și pentru rochia formală. clutch-urile șic sau gențile de designer adaugă o notă de clasă rochiei tale. Stiletele funcționează bine cu rochia ta de cocktail, deoarece îți alungesc picioarele. O pereche de tocuri înalte strălucitoare cu cristale va accentua rochia ta formală până la podea și va produce un aspect de covor roșu. Nu uitați să vă puneți cerceii și colierul preferat pentru un ansamblu complet. Esti in cautarea unei rochii ? https://elisha.ro/ te asteapta sa ii calci pragul.