solar vertical orizontal
Fără categorie

Diferenta dintre solariile verticale si orizontale

In prezent, foarte multe persoane isi doresc sa aia un bronz frumos si uniform pe tot corpul, indiferent de sezon, motiv pentru care apeleaza la solare. Dupa mai multe sedinte la solar, aceste eprsoane pot sa obtina o nuanta extrem de atragatoare a pielii, care ajunge la un aramiu intens, cu reflexii usor aurii, care vor semana in totalitate cu un bronz natural, obtinut in urma expunerii la soare prelungite. Datorita faptului ca aceasta nuanta poate sa fie obtinuta in orice anotimp, cele mai multe persoane aleg sa mearga la solar.

Cum functioneaza un solar vertical?

Cu siguranta ai vazut pana acum un solar vertical in filme, dar acum le poti gasi si in Romania, fiind preferate de persoanele care au un stil de viata activ. Atunci cand solarul este folosit, vei sta in picioare, avand posibilitatea de a te misca astfel incat sa gasesti o pozitie cat mai confortabila. In plus, interiorul acestui tip de solar este mai spatios prin comparatie cu solarele orizontale si daca ai claustrofobie sau simti un disocnfort in momentul in care folosesti solarul, este foarte posibil sa iti fie mai potrivit un solar vertical.

Legat de tehnologia folosita de un solar vertical, este foarte important de stiut ca diferenta intre un solar orizontal si unul vertical, va fi reprezentata de modul in care funtioneaza tuburile care emit razele UV. De foarte multe ori, aceste tuburi nu sunt foarte puternice, dar in interiorul aparatului exista unele elemente care vor reflecta si vor amplifica lumina. Astfel, utilizand un solar vertical vei putea obtine un bronz mai intens pe piept, pe spate si pe brate. De asemenea, atunci cand se termina sedinta, vei descoperi ca nu ai pete, ceea ce este cu siguranta un alt avantaj mare.

Cum functioneaza solarul orizontal?

Atunci cand vrei sa cumperi solarii second hand vei descoperi ca cele mai des intalnite modele sunt cele orizontale. Aceste aparate sunt alegerea persoanelor care vor sa se relaxeze in timp ce se bronzeaza si pentru care vizita la salon este un moment de rasfat. De foarte multe ori, variantele orizontale ofera suficient de mult spatiu in care sa te intinzi si sa te relaxezi pe toata durata sedintei. Un solar orizontal nu este la fel de eficient ca cel vertical pentru ca, prin pozitia aleasa sunt anumite puncte de presiune, ceea ce poate determina o bronzare neuniforma.

Unele parti ale corpului pot avea un bronz mai intens, in comparatie cu alte parti. Cu toate acestea, solarul orizontal este ideal pentru zonele inferioare, asa cum sunt abdomenul, fesele si picioarele pe care le vor colora destul de repede intr-o nuanta placuta.

Solarul este un dispozitiv interesant si ingenios, care foloseste raze UV pentru a colora pielea. Ca urmare a expunerii, pielea va prinde o nuanta calda si atragatoare si dupa mai multe sedinte, vei avea nuanta dorita. Este foarte important de stiut ca atunci cand apelezi la serviciile unui solar, sedintele trebuie sa fie programate de personalul cu experienta in domeniu, pentru a obtine rezultatele potrivite si bronzul perfect intr-un timp scurt.