Fără categorie

De ce sunt populari peretii din sticla

Te-ai plictisit de vechiul tau spatiu de lucru? Ti-ai dori sa te bucuri de fiecare centimentru? Atunci apeleaza la serviciul de compartimentari birouri cu MMConstruct si te vei putea bucura de avantajele unei echipe de specialisti.

MMConstruct se bucura de o vasta experienta in domeniu, de peste doua decenii, bazandu-se pe o echipa de arhitecti tineri, profesionisti care pot oricand sa-ti puna in practica ideile si sa iti transforme visele in realitate.

Din dorinta de a avea permanent clienti multumiti, cel mai important pentru MMConstruct este calitatea serviciilor oferite, respectarea celor mai inalte standarde de calitate in privinta materialelor alese, realizarea celor mai de succes proiecte si oferirea unei game complete de servicii. Doar astfel, orice lucrare poate fi finalizata cu succes la termenul stabilit.

Pentru ca intreaga echipa de specialisti are o vasta experienta in domeniu, clientii nu trebuie sa-si faca nici un fel de griji cu privire la orice problema ar putea sa apara pe parcursul executarii lucrarii.

Dintre serviciile oferite de MMConstruct merita sa amintim de amenajari interioare si exterioare, renovari, reparatii, finisaje pentru orice tip de spatiu, respectiv, birou, spatiu comercial, apartament, casa, vila. Pe de alta parte, MMConstruct se ocupa de servicii de instalatii electrice, termice si sanitare, inclusiv sunt asigurate servicii de mentenanta.

Cu o vasta experienta in domeniu, echipa de arhitecti va reusi sa execute lucrarile in cel mai scurt timp posibil. Si pentru ca la MMConstruct se pune accent pe transparenta si corectitudine, termenele de executie ale lucrarilor vor fi stabilitate la inceputul lucrarii. De asemenea, fiecare client va beneficia de garantie, in functie de natura lucrarilor executate.

In categoria serviciilor de amenajare, MMConstruct asigura compartimentari gips-carton, compartimentari cu pereti din sticla, demontari, remontari pereti din sticla, zugraveli interioare, montari tavane casetate.

Clientii care vor apela la amenajarea spatiilor de birouri prin MMConstruct vor avea un alt avantaj in plus, prin faptul ca imbunatatirea imaginii sediului companiei este una dintre cele mai reprezentative carti de vizita.

Asadar, cu MMConstruct, biroul poate deveni ca o a doua casa atat pentru angajati, cat si pentru angajator.

Inainte ca echipa sa inceapa procedurile de amenajare ale unui spatiu de birou va tine cont de toate preferintele si nevoile fiecarui client, astfel incat rezultatul final sa fie cel pe care il cauta, iar procedura de realizare a acestora sa respecte cele mai inalte standarde de calitate.

Orice amenajare a spatiului de birou va aduce o schimbare atat in atitudinea angajatilor, cat si pentru clienti care vor avea o atitudine pozitiva si astfel vor creste sansele care sa-i determine pe acestia sa colaboreze cu compania in care ne desfasuram activitatea.

MMConstruct asigura flexibilitate in asigurarea tuturor nevoilor clientilor, iar lucrarile executate vor fi cele mai calitative si la cele mai bune preturi.