Solutie plosnite
Fără categorie

De ce generatorul de abur poate fi cea mai eficienta solutie pentru plosnite?

Locuinta ta a fost invadata de plosnite? Aceste insecte pot ajunge in orice incapere, indiferent cat de mult se pastreaza curatenia. Desi nu sunt periculoase, se hranesc cu sange, iar muscaturile lor pot cauza o senzatie de mancarime sau infectii ale pielii.

Acesti daunatori se infiltreaza in interiorul mobilei si in spatiile inguste sau in crapaturile din pereti, ceea ce ii face mai greu de depistat si eliminat. Din fericire, generatorul cu abur este o solutie plosnite ideala in lupta cu acestea. Iata ce trebuie sa stii inainte de a achizitiona un astfel de aparat!

De ce sa utilizezi curatarea cu aburi?

Plosnitele se pot elimina cu ajutorul substantelor chimice! Totusi, echipele de dezinfectare utilizeaza pesticide care sunt periculoase pentru organismul uman. Astfel, incaperea trebuie sa fie evacuata si procesul este unul lung si costisitor.

Pe de alta parte, generatorul de aburi de la Polti reprezinta o solutie pentru plosnite care este ecologica si mult mai eficienta. Aburul incalzit poate ajunge pana la 180°C, iar tu il poti utiliza pe orice tip de suprafata. Insectele nu suporta atat de multa caldura si mor indiferent ca sunt adulte sau in stadiul de nimfa. Solutia din interiorul generatorului contine apa, alcool si bicarbonat de sodiu. Prin urmare, dispare si mirosul neplacut din camera.

Care sunt avantajele acestui produs?

Prima aplicare distruge pana la 90% dintre insecte si topeste substanta care leaga ouale de suprafete. Aburul uscat ajunge chiar si in cele mai ascunse colturi, unde sunt sanse mari sa existe cuiburi. Este necesara utilizarea unui concentrator si a unei perechi de manusi, pentru a evita orice contact direct cu daunatorii.

Dispozitivul contine manometru, 4 roti pivotante si un buton de emisie cu blocare de siguranta, in timp ce pistolul de solutie pentru plosnite are presiunea maxima de 4 bari si suportul integrat. In faza de distribuire, aburul este amestecat cu un HPMed. Acest detergent poate fi utilizat in prezenta oamenilor si animalelor, intrucat nu creeaza reactii adverse.

Aparatele de dezinfectat de la Polti sunt asamblate in Italia. Testele efectuate in laboratoarele independente au dovedit faptul ca jetul de abur distruge pana la 99% dintre virusuri, germeni si bacterii. Daca decizi sa comanzi unul, in pachet este inclusa o perie din alama pentru curatarea pistolului. Pe langa aceasta, primesti ca accesorii carafa si palnia pentru alimentarea boilerului de apa.

In cazul in care apar probleme cu formarea calcarului si iti doresti sa imbunatatesti emisia de abur, ai posibilitatea de a folosi si flacoanele de Kalstop. Acestea se amplaseaza in interiorul boilerului, unde se utilizeaza solutia pentru plosnite, rolul lor fiind cel de a asigura eficienta dispozitivului pentru mai mult timp.

Cat de periculoase sunt plosnitele?

capuse de pat

Aceste insecte se regasesc atat in locuintele obisnuite, cat si in hoteluri sau pensiuni. In general, sunt transportate din mediul exterior si ajung apoi sa se inmulteasca in interiorul mobilierului sau in paturi si covoare.

Plosnitelor le plac locurile cu lumina scazuta, astfel ca sunt mai active in timpul serii. De aceea, cel mai bine ar fi sa le cauti dupa miezul noptii. Daca le observi prezenta, este important sa iei masuri cat mai repede. Alege o solutie pentru plosnite pe baza de abur si vei scapa de acesti daunatori rapid si simplu!