espressor profesional
Fără categorie

Cele mai mari avantaje oferite de un espressor profesional

Gusturile consumatorilor din Romania in materie de cafea au evoluat constant, o dovada in acest sens fiind cresterea vizibila a numarului de cafenele, mai ales in marile orase. Fie ca o prefera dimineata, in drum spre serviciu, in pauza de pranz sau chiar la sfarsitul programului, pentru multi romani a devenit un obicei sa cumpere una sau mai multe cafele gata preparate in fiecare zi.

Prin urmare, investitia intr-un espressor profesional de ultima generatie se dovedeste una extrem de inspirata pentru un antreprenor din domeniul HoReCa, permitand realizarea unor profituri insemnate. Si, datorita companiei Fresco Expert, oferta de astfel de echipamente existenta pe piata romaneasca este una bogata, cuprinzand doar aparate produse de firme apreciate pe plan international.

Importanta gustului in atragerea clientilor

Atunci cand cafeaua ce urmeaza sa le fie servita clientilor este pregatita folosind un espressor profesional, nu ramane loc de greseala. Aceste aparate performante folosesc intotdeauna exact cantitatea potrivita din fiecare ingredient, amesteca aceste cantitati in proportia ideala si apoi le servesc exact la temperatura la care aroma si gustul sunt resimtite cel mai intens.

In plus, un espressor profesional are capacitatea de a satisface toate gusturile, in sensul cel mai propriu al acestui cuvant. Intr-adevar, exista aparate de ultima generatie care pot sa prepare, pornind de la un simplu amestec de cafea, apa, abur si lapte, pana la 100 de sortimente diferite de bauturi, precum Espresso Ristretto, scurt, lung sau dublu, Cappuccino, Latte si multe altele. In aceste conditii, este imposibil ca un client, oricat ar fi de pretentios, sa nu gaseasca o bautura pe gustul sau!

Datorita acestor caracteristici ale echipamentelor, se ajunge ca gustul bauturii savurate intr-o cafenea, un bar sau un restaurant sa fie mai bun decat cel al aceleiasi licori preparate acasa. Tehnologia de ultima generatie isi spune cuvantul, iar clientii sunt constienti de acest lucru si revin zi de zi, pentru a savura cafeaua preferata!

Toate beneficiile asigurate de folosirea unui espressor profesional

Echipamentele pentru producerea cafelei care pot fi cumparate in acest moment din magazinul online Fresco.ro sunt produse de branduri renumite la nivel international, precum Electrolux Professional sau Virtus Group GmbH. Acest fapt reprezinta o garantie a calitatii si functionarii pe termen lung in cele mai bune conditii, fara nici un fel de probleme.

Rapiditatea prepararii asigura o productivitate de-a dreptul impresionanta, datorita careia veti putea face fata oricarui flux de clienti, inclusiv la orele mai aglomerate de dimineata sau la pranz. Astfel, un espressor profesional precum Tangou Duo full automat poate sa produca, intr-o singura ora, nu mai putin de 440 de cesti de Espresso de 40 de mililitri sau 300 de cesti de Espresso lungo de 100 de mililitri, 240 de cesti de Cappuccino sau 180 de cesti de Latte. Asta se datoreaza capacitatii de a prepara patru bauturi in acelasi timp, dintr-un numar de 96 de sortimente disponibile!

Produsele de ultima generatie se remarca inclusiv prin consumul redus de energie, care permite realizarea unor economii consistente si, in acelasi timp, asigura un impact redus asupra mediului inconjurator.

Dotati-va firma cu un espressor profesional de la Fresco Expert si clientii vor fi in permanenta multumiti de modul in care isi incep ziua in cafeneaua, barul sau restaurantul dumneavoastra!