Zafaran
Fără categorie

Ce trebuie să știi despre aroma unui parfum care întruchipează delicatețea?

Parfumurile bine alese ar trebui să completeze mirosul uman în mod natural. Dar ce parfum poate face asta? Depinde de gustul și preferințele personale. Ce trebuie să faci atunci când un parfum este un cadou și vrei să oferi un parfum perfect care sigur va plăcea?

Dacă ai idee despre ce preferă acea persoană, atunci nu este foarte complicat să alegi ceva potrivit. Dar dacă nu? O variantă ar fi să întrebi, dar în acest caz nu vei face decât să strici surpriza. Prin urmare, cel mai bine este să te informezi și să descoperi ce se potrivește fiecărei personalități sau stil de viață al femeii căreia vrei să îi oferi acest cadou.

La început, trebuie să afli despre tipurile de parfum, apa de parfum și apa de toaletă. Există uleiuri în parfumuri arabesti de dama, a căror concentrație variază între 15 și 30% . Apa de parfum conține 8 până la 15 la sută , iar apa de toaletă de la 4 la 8 la sută . Acest lucru are un impact major asupra durabilității parfumului. S-a presupus că apa de toaletă funcționează cel mai bine pentru utilizarea zilnică, în timp ce acelea cu un miros mai puternic ar trebui folosite la ocazii speciale.

Atunci când cauți un parfum pentru fiecare zi pentru femei, va fi mai bine să alegi ceva discret. Dacă persoana respectivă merge zilnic la job cu mijloacele de transport în comun, cu siguranță nu ar trezi simpatia colegilor de călătorie, dacă ar folosi un parfum puternic și dulce.

Mai mult, aroma parfumului este responsabilă de starea de spirit. Notele excesiv de clare stârnesc anxietate , în timp ce cele delicate pot pune pe cineva într-o dispoziție bună.

Pentru a alege un parfum, trebuie să răspunzi la câteva întrebări:

  • Cum trebuie utilizate? În fiecare zi sau pentru ocazii speciale?
  • Cui vrei să le dai?
  • Cum este persoana care îl va folosi? Ce îi place să facă? Care sunt interesele sale? Preferă parfumul fructelor sau al florilor? Sau scorțișoara și vanilia?

Dacă știi răspunsurile la întrebările puse, ai următoarele opțiuni:

  • Un parfum pentru o tânără

Mai presus de toate, notele delicate, florale sau proaspete vor funcționa. Parfumuri: vanilie, violete, citrice și trandafir. O opțiune potrivită în acest caz este un parfum lacramioare.

  • Un parfum pentru o sportivă

O femeie căreia îi place activitatea fizică vrea să se simtă proaspătă și pasională. Mirosul răcoritor de pepene galben, tei, mentă sau eucalipt va adăuga energie suplimentară.

  • Un parfum pentru o femeie fatală

Ce să oferi unei femei fermecătoare care poate atrage atenția aproape tuturor? O femeie care știe ce să facă pentru ca toată lumea să-și amintească de ea? Încrederea în sine poate fi întărită de parfumurile orientale care sunt perfecte pentru întâlnirile de seară.

  • Arome pentru o femeie sofisticată

Fiecare femeie care are un stil sofisticat și știe să-și compună garderoba astfel încât totul să se potrivească perfect, are nevoie de un parfum clar care să nu fie plictisitor sau blând. Vanilia, iasomia, lemnul de santal sau chihlimbarul sunt notele perfecte în acest caz. Parfumurile bine echilibrate radiază lux, dar nu bogăție.

  • Un parfum pentru un manager

O femeie care se află într-un post de conducere va căuta ceva extraordinar care nu va fi prea vizibil. Pentru ea, notele florale și lemnoase cu un fundal delicat citric-liliac vor fi perfecte.

  • Parfum pentru o fire romantică

Aromele florale cu un caracter proaspăt și ușor vor funcționa cel mai bine pentru ea. Cu siguranță îi va plăcea parfumul cu tonuri mai dulci.