OkFlora
Fără categorie

Buchetul potrivit pentru fiecare mireasă

Fiecare mireasă are nevoie de un buchet magnific care să evidențieze și să sublinieze ceea ce este special la ea. Vei primi, desigur, sfaturi, sugestii și idei de la florăria online okflora.ro. Dar pentru a te asigura că ești cu adevărat mulțumit de rezultat în ziua cea mare, este întotdeauna recomandabil să te sfătuiești cu florarii profesioniști de la Ok Flora.

Dacă sunt alese culorile nunții, poți începe să alegi buchete de flori de nuntă și cel mai important, buchetul de mireasă ideal. Cele mai frumoase inspirații pentru buchetul de nuntă pot fi găsite în colecția florăriei online, frumos sortate în funcție de cele mai populare culori. Dacă nu știi ce flori să alegi,  decide culorile, iar florarii vor ști ce flori să aleagă pentru buchetul tău de mireasă. Plantele au, de asemenea, perioade de înflorire diferite. Prin urmare, florăria okflora.ro va utiliza plante adecvate pentru buchetul dorit.

Buchet de mireasă alb

Nimic nu subliniază mai mult o atmosferă solemnă de nuntă decât florile albe pentru buchetul de mireasă. Nu în ultimul rând, din această cauză, florile simple în alb sau crem sunt atât de atemporale. Fie că sunt trandafiri mari albi și minirose, fie că este un buchet mireasă aerat cu bujori albi, buchetul de mireasă alb este acum purtat cu frunze verzi ca puncte culminante.

Buchete de mireasă în galben

Galbenul este culoarea perfectă pentru a seta accente proaspete, de vară. Tonurile galbene mai închise se potrivesc de asemenea minunat cu un buchet de mireasă de toamnă. În  orice caz, galbenul pentru buchetul miresei creează o dispoziție fericită și veselă și arată minunat cu flori în nuanțe albe. Portocaliul înseamnă optimism, poftă de viață, energie și se armonizează minunat cu ruda sa pastelată, culoarea caisului. Alte tonuri calde pot fi, de asemenea, îmbinate pentru buchetul de mireasă. Dacă dorești un buchet de nuntă mai subtil, poți opta pentru accente minunate în tonuri de portocaliu proaspăt.

Buchete de mireasă roz

Un buchet în tonuri delicate de roz se potrivește cu tema vintage și înseamnă romantism pur. În plus, rozul în toate fațetele și variațiile sale este una dintre cele mai populare culori pentru florile de nuntă. Pentru buchete mireasă poți alege trandafiri roz și Rarunculus sau un buchet din bujori și trandafiri roz.

Buchet roșu de mireasă

Bujori, ranunculus sau trandafiri clasici în culoarea roșie. Roșu este culoarea dragostei și nu este în niciun caz inferior florilor albe de nuntă, în ceea ce privește eleganța și festivitatea. Dacă miresele nu sunt încă sigure dacă ar trebui să aleagă  buchete mireasă în culoarea roșu, atunci buchetul cu trandafiri roșii te va convinge. Poți opta pentru bujori ciclame și trandafiri roșii și multe alte combinații.

Buchete mireasă lavandă și albastru

De la lavandă la  ultraviolete  – există atât de multe nuanțe de flori violet, încât pot fi combinate minunat unele cu celelalte în buchetul tău de mireasă. Buchetele mireasă cu flori albastre sunt extraordinare, misterioase și totuși tradiționale într-un anumit fel. Buchetele de mireasă albastre, se potrivesc fiecărui anotimp și sunt ideale pentru a seta accente luminoase pe fondul alb al rochiei de mireasă. Hortensii albastre, lavandă, orhidee colorate etc. există multe tipuri de flori albastre. Florăria online okflora.ro îți va spune ce flori albastre ar trebui să intre în buchete mireasă, în ce măsură și în ce combinație.