bariera protectie pat
Fără categorie

Bariera de protectie pentru pat, singura… limita cand vine vorba de distractia lui bebe!

Atunci cand pofta de joaca este de neoprit nu ai cum sa faci fata modului turbo activat de bebe. Distractia e cu atat mai mare cu cat acesta remarca ca nu ai cum sa tii pasul cu el. Urmand insa celebrul proverb „orice nas isi are nasul”, exista o solutie prin care sa ii domolesti un pic avantul. O bariera protectie pat este partenera perfecta de joaca, mai ales pentru nazdravanii care pun in practica scheme acrobatice din cele mai uluitoare. Daca ai un piticot care se joaca cu tensiunea ta si nu prea iti da timp sa te relaxezi din cauza grijilor privitoare la siguranta sa, monteaza acest echipament si „gardianul textil” numarul 1 va fi mereu acolo.

Desi unii parinti o considerau la inceput cam restrictiva, pe parcurs s-au convins ca nu e deloc asa, din contra, ofera o protectie exceptionala si are un aspect estetic prietenos cu cei mici. Mai mult, plasa montata pe cadrul echipamentului iti va permite sa iti vezi copilul atunci cand este in pat, in orice moment, si va asigura in acelasi timp si o aerisire adecvata. Designul si elementele grafice vesele imprimate pe material vor fi un punct de atractie pentru micutul tau, acesta acceptand noul „prieten” ocrotitor mult mai usor.

Readu linistea in sanul familiei

bariera protectie pat
bariera protectie pat

Bariera de protectie pentru pat din oferta www.buy4baby.ro previne cazaturile copiilor si ofera pace sufleteasca parintilor. Nu-i asa ca asta iti doresti si tu? Prin montarea acestor produse nu mai trebuie sa dormi iepureste, cu grija ca bebe se poate apropia de marginea patului, alunecand de pe saltea si suferind cazaturi puternice. Odata ce iti vei sti copilul in siguranta, vei restabili linistea intregii familii, iar somnul va redeveni din nou unul odihnitor.

Acest articol protejeaza pe toata durata in care bebe este in patut. Fie ca se joaca, imaginandu-se un supererou, fie ca doarme alaturi de plusul sau favorit, bariera de protectie pentru pat „vegheaza” neincetat. Caracteristicile modelelor de pe piata sunt dintre cele mai variate, pornind de la dimensiuni pana la modul de reglare.

Produse cu inaltimi variabile

Poti gasi, astfel, produse cu inaltimea de garda ajustabila pe 5 niveluri, intre 63 si 76 cm, pentru a raspunde tuturor cerintelor si scenariilor. Aceasta inaltime include si inaltimea saltelei, protectia fiind fixata pe cadrul patului. Marginea de siguranta este rabatabila pe verticala, cu butoane de blocare/deblocare sau, alternativ, cu fermoar. Picioarele barierei sunt in forma de L, iar partea care intra sub saltea are o lungime de 30 cm.

Un alt model de bariera de protectie pentru pat extrem de eficient si practic este cel cu inaltimea reglabila pe 8 niveluri diferite, care pot fi selectate in functie de grosimea saltelei. Se regleaza doar pe inaltime, nu si pe lungime, aceasta fiind fixa. Inaltimea barierei in dreptul plasei este reglabila intre 70 si 90 cm, iar in dreptul stalpului intre 73 si 93 cm. Acest produs trebuie instalat numai pe pat si nu este potrivit pentru persoanele in varsta sau adultii cu dizabilitati.

Protectiile de pat XXL cu inaltimea ajustabila intre 81 si 96 cm sunt printre cele mai protective modele. Barierele separatoare cu inaltime de 26 cm si lungime de 189 cm sunt, de asemenea, un mod excelent de a oferi siguranta intr-un mod mai relaxat si inovativ.

Tu ce model de bariera protectie pat ai prefera pentru bebe?