5 probleme comune de suspensie pe care nu ar trebui să le ignorați
Fără categorie

5 probleme comune de suspensie pe care nu ar trebui să le ignorați

Cu cât ignori mai mult problemele de suspensie, cu atât devin mai mari. Adevărata problemă este că nu toate problemele legate de suspensie sunt vizibile imediat. Service auto oradea vă recomandă să țineți cont și să vă simțiți atenți la următoarele semne că suspensia dvs. nu este ceea ce ar trebui să fie. Dacă aveți suspensia inspectată la primul simptom al problemelor, puteți evita probleme mai scumpe pe drum.

Tragând

Există multe motive pentru care mașina, camionul sau vehiculul utilitar ar putea trage într-o parte, iar majoritatea dintre ele implică suspensia. Cel mai frecvent motiv pentru care un vehicul trage este că alinierea roților este oprită. Alte probleme includ șosele de legătură proastă, un rack de direcție defectuos sau presiunea și uzura inegală a pneurilor.

Bumpiness

Suspensia automobilului dvs. vă împiedică să simțiți fiecare umflătură pe care o conduceți. Dacă observați că mersul dvs. devine din ce în ce mai aglomerat, chiar și pe aceleași drumuri, ar putea fi suporturi și șocuri, dacă vehiculul dvs. are șocuri. Puneți-i să se uite la ei, astfel încât să nu ajungeți să aruncați unul.

Poziție de ședere neuniformă

O altă problemă ar putea fi faptul că aveți un arc de suspensie deteriorat. Primul indiciu al faptului că un arc este deteriorat este zgomotul: veți auzi sunete de sunet atunci când conduceți peste denivelări. Al doilea indicator este modul în care stă automobilul când este parcat. Se apleacă spre un colț? Dacă da, este probabil arcul suspensiei.

Mișcarea corpului

Momentul este un semn clar al stării de sănătate a vehiculului. Automobilul dvs. nu ar trebui să se încline atunci când vă întoarceți, să vă îndreptați înainte când vă opriți sau să vă aplecați înapoi când accelerați. În caz contrar, suporturile și / sau șocurile sunt purtate și trebuie înlocuite, deoarece nu pot opri mișcarea impulsului. Cereți ajutor la un service auto specializat pentru aceste probleme.

Direcție

În cele din urmă, indiferent dacă conduceți un vehicul cu servodirecție sau direcție manuală de modă veche, direcția ar trebui să se simtă la fel tot timpul. Dificultatea de a vă conduce vehiculul este o problemă a suspensiei, deoarece sistemul de direcție face parte din suspensie. Sperăm că problema este doar lichid de servodirecție redus.